Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Drie doden door Russische aanval op appartementsgebouw in Oekraïne

02/03/2023 - 11:24
"In de Oekraïense stad Zaporizja zijn zeker drie mensen omgekomen door een Russische aanval op een appartementsgebouw. De hulpdiensten melden ook zeker zes gewonden. Ze zoeken verder naar mensen die nog onder het puin liggen. De Oekraïense president Volodimir Zelenski betreurt de aanval, "maar het kwaad zal niet zegevieren in ons land"."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Drie doden door Russische aanval op appartementsgebouw in Oekraïne (02/03/2023 - VRT NWS)

In de Oekraïense stad Zaporizja zijn zeker drie mensen omgekomen door een Russische aanval op een appartementsgebouw. De hulpdiensten melden ook zeker zes gewonden. Ze zoeken verder naar mensen die nog onder het puin liggen. De Oekraïense president Volodimir Zelenski betreurt de aanval, "maar het kwaad zal niet zegevieren in ons land". [naar artikel]


2. Live - ‘Russische aanval op Oekraïne is een operatie, geen oorlog’, zegt Hongaarse premier Orban • Drie doden bij Russische aanval op Toretsk (21/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Zes doden en zestien gewonden bij Russisch bombardement op appartementsgebouw in Charkiv: “Een verachtelijke en cynische aanval” (17/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Minstens zes mensen zijn om het leven gekomen bij een Russisch bombardement op de Oekraïense stad Charkiv, de op een na grootste stad van het land. Zestien anderen raakten gewond. Dat hebben de autoriteiten gemeld. [naar artikel]


4. Al zeker zes doden nadat Russische raket inslaat in appartementsgebouw in geboortestad Zelensky (13/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de Oekraïense stad Kryvy Rih, de geboortestad van president Volodymyr Zelensky, zijn zeker zes mensen om het leven gekomen nadat een Russische raket een appartementsgebouw heeft getroffen. Er zijn ook meerdere gewonden gevallen. Mogelijk loopt de dodentol nog op, er wordt nog gezocht naar mogelijke slachtoffers onder het puin. [naar artikel]


5. Veertien doden en meer dan honderd gewonden bij Oekraïense aanval op Russische stad Belgorod: ‘Aanval zal niet ongestraft blijven’ (30/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live. Minstens negen doden bij Russische raketaanval op Dnipro • Russische bommenwerper neergestort, Oekraïne eist aanval op (19/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Videobeelden tonen hoe Russische raket appartementsgebouw in Odessa raakt (24/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Op videobeelden is te zien hoe de Oekraïense havenstad Odessa zwaar onder vuur is komen te liggen. Russische raketaanvallen belandden onder meer in een appartementsgebouw. Daarbij vielen ook doden, onder wie een kind. [naar artikel]


8. Russisch legervliegtuig stort neer op appartementsgebouw in Russische stad Jejsk, niet ver van Oekraïne (17/10/2022 - VRT NWS)

Een Russisch legervliegtuig is neergestort in een woonwijk in het Russische Jejsk, niet ver van Oekraïne. Dat berichten Russische staatspersagentschappen, op gezag van het Russische ministerie van Defensie. Het zou gaan om een jachtbommenwerper van het type Su-34. Een van de motoren zou in brand zijn gevlogen na het opstijgen. [naar artikel]


9. Live - Dodentol Russische raketaanval op appartementsgebouw Tsjernihiv loopt op tot 13, minstens 60 gewonden (17/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!