Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

GEPROEFD. Bij het sfeervolle Maison Romy ontbijt je als op een terrasje in Marrakesh

02/03/2023 - 12:32
"In de souks van Marrakech zijn we afgelopen krokusvakantie niet meer geraakt. Die sfeer kan je wel opsnuiven in het interieur van Maison Romy in Hasselt tijdens een heerlijk ontbijt."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. GEPROEFD. Bij het sfeervolle Maison Romy ontbijt je als op een terrasje in Marrakesh (02/03/2023 - Het Belang van Limburg)

In de souks van Marrakech zijn we afgelopen krokusvakantie niet meer geraakt. Die sfeer kan je wel opsnuiven in het interieur van Maison Romy in Hasselt tijdens een heerlijk ontbijt. [naar artikel]


2. “Te veel snelle suikers bij het ontbijt veroorzaken die bekende energiedip na de middag”: hoe belangrijk is het ontbijt? En hoe ontbijt je het best? (24/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]


3. Alcoholvrij terrasje is duurder terrasje: “Brouwers zouden de prijs gelijk moeten trekken” (13/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Kijk dit weekend eens extra aandachtig naar je rekening als je een terrasje doet. Behalve hier en daar een uitzondering is een pintje 0.0 altijd duurder dan een pint mét alcohol. “De brouwers doen aan alibimarketing.” [naar artikel]


4. Een alcoholvrij terrasje is een duurder terrasje: “De brouwers zouden de prijs gelijk moeten trekken” (13/04/2024 - Het Nieuwsblad)

Kijk je dit weekend eens extra aandachtig naar je rekening als je een terras doet? Behalve hier en daar een uitzondering is een pintje 0.0 altijd duurder dan een pint mét alcohol. “De brouwers doen aan alibimarketing.” [naar artikel]


5. GEPROEFD. Bij dit gloednieuwe zaakje is het ontbijt écht de belangrijkste maaltijd van de dag (20/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Bij het nieuwe ontbijt- en lunchzaakje Ortaya in Genk ervaar je de Turkse gastvrijheid aan een tafeltje vol smakelijke gerechten. Wil je bijbestellen? Geen probleem. “Als je iets lekker vindt en er graag meer van wil, laat gerust horen.” [naar artikel]


6. Gezond ontbijt voor luie mensen: 4x een goed ontbijt dat geen moeite kost (14/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

We zijn allemaal soms liever lui dan moe. Zeker als wekker je om zes uur 's ochtends uit je veel te behaaglijke bed rinkelt. En dan stelt zich [naar artikel]


7. “Zo vermijd je dat je na je ontbijt een hele dag loopt te snoepen”: Sandra Bekkari beantwoordt 5 vragen over een gezond ontbijt (11/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Voor de ene een kop koffie, voor de andere een boterham met kaas, en voor nog iemand anders helemaal niets: iedereen ontbijt anders. “Toch is een gezond ontbijt écht belangrijk”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. In dag 3 van de ‘Start Gezond’-challenge legt ze uit hoe je een gezond ontbijt samenstelt en hoe je zo een energiedip voorkomt in de namiddag. “Eet nooit elke dag hetzelfde.” [naar artikel]


8. Helpt een goed ontbijt om af te vallen? En hoe ziet een volwaardig ontbijt eruit? Voedingsdeskundige beantwoordt 7 meest gestelde vragen (24/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]


9. “Het ontbijt overslaan kan mee die energiedip na de middag verklaren”: hoe ziet een goed ontbijt eruit? En kan het kwaad om enkel koffie te drinken? (24/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!