In de souks van Marrakech zijn we afgelopen krokusvakantie niet meer geraakt. Die sfeer kan je wel opsnuiven in het interieur van Maison Romy in Hasselt tijdens een heerlijk ontbijt. [naar artikel]
‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]
Kijk dit weekend eens extra aandachtig naar je rekening als je een terrasje doet. Behalve hier en daar een uitzondering is een pintje 0.0 altijd duurder dan een pint mét alcohol. “De brouwers doen aan alibimarketing.” [naar artikel]
Kijk je dit weekend eens extra aandachtig naar je rekening als je een terras doet? Behalve hier en daar een uitzondering is een pintje 0.0 altijd duurder dan een pint mét alcohol. “De brouwers doen aan alibimarketing.” [naar artikel]
Bij het nieuwe ontbijt- en lunchzaakje Ortaya in Genk ervaar je de Turkse gastvrijheid aan een tafeltje vol smakelijke gerechten. Wil je bijbestellen? Geen probleem. “Als je iets lekker vindt en er graag meer van wil, laat gerust horen.” [naar artikel]
We zijn allemaal soms liever lui dan moe. Zeker als wekker je om zes uur 's ochtends uit je veel te behaaglijke bed rinkelt. En dan stelt zich [naar artikel]
Voor de ene een kop koffie, voor de andere een boterham met kaas, en voor nog iemand anders helemaal niets: iedereen ontbijt anders. “Toch is een gezond ontbijt écht belangrijk”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. In dag 3 van de ‘Start Gezond’-challenge legt ze uit hoe je een gezond ontbijt samenstelt en hoe je zo een energiedip voorkomt in de namiddag. “Eet nooit elke dag hetzelfde.” [naar artikel]
‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]
‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.