Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Russische minister van Defensie bezoekt frontlijn in Oekraïne: “Goed bezig, maar we hebben nog werk voor de boeg”

04/03/2023 - 11:13
"De Russische minister van Defensie Sergej Sjojgoe is naar de frontlijn in het oosten van Oekraïne afgereisd. Hij inspecteerde de troepen, luisterde naar een situatierapport in een commandopunt in het Donbas-gebied en prees de soldaten, zo maakte het Russische ministerie van Defensie zaterdag bekend via Telegram."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Russische minister van Defensie bezoekt frontlijn • Biden en Scholz beloven Oekraïne te steunen ‘zo langs als nodig is’ (04/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Russische minister van Defensie bezoekt frontlijn in Oekraïne: “Goed bezig, maar we hebben nog werk voor de boeg” (04/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Russische minister van Defensie Sergej Sjojgoe is naar de frontlijn in het oosten van Oekraïne afgereisd. Hij inspecteerde de troepen, luisterde naar een situatierapport in een commandopunt in het Donbas-gebied en prees de soldaten, zo maakte het Russische ministerie van Defensie zaterdag bekend via Telegram. [naar artikel]


3. President Zelensky bezoekt frontlijn in Zaporizja (27/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft vandaag de verplaatsing naar de regio Zaporizja gemaakt, zo zegt hij op Telegram. Hij heeft er de topman van het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) Rafael Grossi ontmoet. [naar artikel]


4. Russische minister van Defensie Sergej Sjojgoe bezoekt front in Oekraïne (18/12/2022 - Knack)

The post Russische minister van Defensie Sergej Sjojgoe bezoekt front in Oekraïne appeared first on Knack. [naar artikel]


5. Live - 6 miljoen Oekraïners hebben weer stroom na aanval, zegt Zelensky • Russische minister van Defensie bezoekt front (18/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Russische minister van Defensie bezoekt het front in Oekraïne ... op 80 kilometer van het front (20/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Russische minister van Defensie bezoekt verwoeste stad Marioepol om herstelwerken te inspecteren (06/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Russische minister van Defensie bezoekt soldaten aan het front • ‘Russisch oorlogsschip zwaar beschadigd door zeedrone’ (04/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!