Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

President Zelensky bezoekt frontlijn in Zaporizja

27/03/2023 - 16:24
"De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft vandaag de verplaatsing naar de regio Zaporizja gemaakt, zo zegt hij op Telegram. Hij heeft er de topman van het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) Rafael Grossi ontmoet."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. President Zelensky bezoekt frontlijn in Zaporizja (27/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft vandaag de verplaatsing naar de regio Zaporizja gemaakt, zo zegt hij op Telegram. Hij heeft er de topman van het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) Rafael Grossi ontmoet. [naar artikel]


2. Live - Russische minister van Defensie bezoekt frontlijn • Biden en Scholz beloven Oekraïne te steunen ‘zo langs als nodig is’ (04/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Russische minister van Defensie bezoekt frontlijn in Oekraïne: “Goed bezig, maar we hebben nog werk voor de boeg” (04/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Russische minister van Defensie Sergej Sjojgoe is naar de frontlijn in het oosten van Oekraïne afgereisd. Hij inspecteerde de troepen, luisterde naar een situatierapport in een commandopunt in het Donbas-gebied en prees de soldaten, zo maakte het Russische ministerie van Defensie zaterdag bekend via Telegram. [naar artikel]


4. Live - Rusland claimt stroomuitval in regio Koersk door Oekraïense aanvallen • Zelensky: situatie aan frontlijn van oorlog blijft moeilijk (30/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - President Zelensky bezoekt Boetsja na bloedbad: ‘Wereld zal dit erkennen als genocide’ (04/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Amerikaanse parlementsvoorzitter bezoekt president Zelensky in Kiev: ‘Uw strijd is een strijd voor iedereen’ (01/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. “President Zelensky bezoekt Washington” (20/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky wordt woensdag in Washington verwacht voor een bezoek aan parlementsgebouw het Capitool. Hij zou onder meer politieke leiders ontmoeten, meldt het Britse persbureau Reuters, dat zich baseert op Punchbowl News, een Amerikaanse nieuwswebsite. [naar artikel]


8. Oekraïense president Zelensky bezoekt Duitsland voor het eerst sinds Russische invasie (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na een bezoek aan Rome, is de Oekraïense president Volodymyr Zelensky zaterdagnacht geland in Berlijn. Het is zijn eerste bezoek aan Duitsland sinds de Russen Oekraïne binnenvielen in februari vorig jaar. [naar artikel]


9. Turkse president Erdogan ontmoet voor het eerst Oekraïense president Zelenski in Lviv: over graandeal en Zaporizja (18/08/2022 - VRT NWS)

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is vanmorgen naar Polen gevlogen om van daar verder te reizen naar Lviv in het westen van Oekraïne. Vandaag ontmoet hij er de VN-chef Antonio Guterres en Oekraïens president Volodimir Zelenski. Op de agenda van de topontmoeting staan het graanakkoord, de toestand bij de kerncentrale van Zaporizja en een politieke oplossing voor de oorlog in Oekraïne. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!