Eenvoudig, goedkoop en geliefd door zowat iedereen: vanillepudding is het perfecte dessert om je maaltijd geslaagd mee af te sluiten. Je vindt het nagerechtje dan ook in iedere supermarkt terug. “Je herkent een goede pudding aan zware vanillepuntjes", verklapt patissier Sarah Renson. Maar welke soort uit de winkel verwent je smaakpapillen het meest? Ze proeft tien verschillende varianten, en geeft exclusief haar eigen recept mee. “Hier heb ik echt een patissier-gevoel.” [naar artikel]
Eenvoudig, goedkoop en geliefd door zowat iedereen: vanillepudding is het perfecte dessert om je maaltijd geslaagd mee af te sluiten. Je vindt het nagerechtje dan ook in iedere supermarkt terug. “Je herkent een goede pudding aan zware vanillepuntjes", verklapt patissier Sarah Renson. Maar welke soort uit de winkel verwent je smaakpapillen het meest? Ze proeft tien verschillende varianten, en geeft exclusief haar eigen recept mee. “Hier heb ik echt een patissier-gevoel.” [naar artikel]
Hummus, de gekende pasta van kikkererwten met knoflook en olijfolie, doet het altijd goed aan de aperitieftafel. Maar wat als je de dip eens aan je... [naar artikel]
Meester-patissier Brecht Van Poucke van bakkerij/patisserie Painture in Oedelem/Beernem proeft samen met zijn gezin 10 keer vanille-ijs. Naar hét belangrijkste ingrediënt is het hard zoeken: waar is de vanille? [naar artikel]
Een eclair uit de supermarkt meten met eentje van een patissier, dat is bijna zoals appelen en peren vergelijken. De vulling en de chocoladelaag zijn altijd van mindere kwaliteit, dat kan zelfs de relatief goede smaak van het deeg niet rechttrekken, zo vindt patissier Sander Goossens (41) van Leo Antwerp. “Maar voor zulke lage prijs kan je natuurlijk moeilijk meer verwachten.” [naar artikel]
Wout van Aert wereldkampioen. Op verbetenheid en geluk. De tweevoudige wereldkampioen reed amper één keer lek, waar zijn concurrent Mathieu Van [naar artikel]
‘Little Belgians’, de speculooskoekjes van de Belgische expat Evy Ballegeer zijn door de invloedrijke Amerikaanse televisielegende Oprah Winfrey... [naar artikel]
Een groot pak frieten met ketchup of mayonaise, welke zichzelf respecterende Belg houdt er niet van? Naast de simpele frietbarakken met diepvriesproducten vind je nu ook hippe zaken die onze nationale trots als een artisanale delicatesse behandelen. Sergio Herman – een Nederlander dan nog – doet de goudbruine staafjes alle eer aan met zijn luxefrituren […] Het bericht De revival van de artisanale friet verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Nabij het station van Leuven is een artisanale bom aangetroffen in een geparkeerde treinwagon. De ontmijningsdienst maakte het springtuig onschadelijk. Het geldende terreuralarm werd verscherpt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.