Hummus, de gekende pasta van kikkererwten met knoflook en olijfolie, doet het altijd goed aan de aperitieftafel. Maar wat als je de dip eens aan je... [naar artikel]
Gepureerde kikkererwten met een scheut olijfolie en citroensap? Klinkt heerlijk bij het aperitief maar tegenwoordig wordt het in De Verenigde Staten ook gegeten als dessert. [naar artikel]
Eenvoudig, goedkoop en geliefd door zowat iedereen: vanillepudding is het perfecte dessert om je maaltijd geslaagd mee af te sluiten. Je vindt het nagerechtje dan ook in iedere supermarkt terug. “Je herkent een goede pudding aan zware vanillepuntjes", verklapt patissier Sarah Renson. Maar welke soort uit de winkel verwent je smaakpapillen het meest? Ze proeft tien verschillende varianten, en geeft exclusief haar eigen recept mee. “Hier heb ik echt een patissier-gevoel.” [naar artikel]
Heb je nog een flinke lading chocolade van de Sint liggen? In deze tricolore brownie verwerk je witte, melk- en donkere chocolade. [naar artikel]
Daan Heerma van Voss is een Nederlandse schrijver. [naar artikel]
Daan Heerma van Voss is een Nederlandse schrijver. [naar artikel]
Jawel, zelfs in de Valentijnsperiode moeten we kunnen toegeven dat het in de liefde niet altijd gesmeerd loopt. Verwerkte jij recent een breuk of... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.