Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

IN KAART. Deze 128 winkels wil Delhaize verkopen aan zelfstandigen

07/03/2023 - 11:49
"De 128 winkels die supermarktketen Delhaize momenteel in eigen beheer uitbaat wil het bedrijf verkopen aan zelfstandigen. Op de kaart hierboven kan je zien of de Delhaize in jouw buurt binnenkort ook in franchise zal worden uitgebaat. Bekijk je de kaart in onze app, dan dien je de knop rechts bovenaan aan te tikken om de kaart te bekijken op Google Maps."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. IN KAART. Deze 128 winkels wil Delhaize verkopen aan zelfstandigen (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De 128 winkels die supermarktketen Delhaize momenteel in eigen beheer uitbaat wil het bedrijf verkopen aan zelfstandigen. Op de kaart hierboven kan je zien of de Delhaize in jouw buurt binnenkort ook in franchise zal worden uitgebaat. Bekijk je de kaart in onze app, dan dien je de knop rechts bovenaan aan te tikken om de kaart te bekijken op Google Maps. [naar artikel]


2. Delhaize wil alle 128 winkels in eigen beheer laten uitbaten door zelfstandigen, al in 95 winkels spontane staking (07/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ONZE OPINIE. “Niet alleen vakbonden maken het zelfstandigen die een Delhaize willen uitbaten moeilijk. Ook Delhaize zelf” (09/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Niet alleen vakbonden maken het de zelfstandigen moeilijk die de verlieslatende Delhaize-winkels uit het slop moeten trekken. Ook Delhaize zelf maakt het hen moeilijk”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Meent Delhaize het wel écht met dat geloof in de lokaal uitgebate supermarkt?” [naar artikel]


4. Delhaize wil alle 128 winkels overdragen aan zelfstandigen, nieuws slaat in als een bom bij vakbonden : “Waanzin” (07/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Delhaize wil stoppen met de uitbating van al zijn eigen winkels en ze allemaal overdragen aan zelfstandigen. Dat meldt zakenkrant De tijd op gezag van meerdere bronnen. De 15.000 personeelsleden zouden daardoor van werkgever veranderen. Het nieuws slaat in als een bom bij de vakbonden. “Waanzin.” [naar artikel]


5. Opmerkelijke switch bij Delhaize: alle winkels worden overgedragen aan zelfstandigen (07/03/2023 - Express)

Tijdens een bijzondere ondernemingsraad heeft de winkelketen Delhaize aangekondigd dat ze alle 128 eigen winkels wil overdragen aan zelfstandigen. In het nieuws: Delhaize wil alle 128 eigen winkels verzelfstandigen. Daardoor krijgen zo’n 15.000 medewerkers binnenkort een nieuwe baas. Dat meldt De Tijd op basis van verschillende bronnen. De details: Het moederbedrijf Ahold Delhaize liet bij […] [naar artikel]


6. ‘Veel erger dan verwacht’: Delhaize wil alle 128 winkels in eigen beheer laten uitbaten door zelfstandigen (07/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Delhaize wil alle 128 winkels laten uitbaten door zelfstandigen, nieuws slaat in als een bom bij vakbonden: “Veel erger dan verwacht” (07/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Delhaize wil stoppen met de uitbating van al zijn eigen winkels en ze allemaal overdragen aan zelfstandigen. Dat heeft de directie dinsdagochtend aangekondigd op een bijzondere ondernemingsraad in Zellik (Asse). 15.000 personeelsleden zouden daardoor van werkgever veranderen. “Choquerend, dit komt hard aan”, zegt ACLVB-secretaris Wilson Wellens. “128 winkels worden afgestoten naar franchise. Dit is veel erger dan verwacht.” [naar artikel]


8. Delhaize wil alle 128 winkels in eigen beheer laten uitbaten door zelfstandigen, personeel legt spontaan werk neer (07/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Delhaize laat winkels voortaan door zelfstandigen uitbaten: ‘De modale klant merkt hier amper iets van’ (07/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!