Ook in het buitenland worden veel vragen gesteld bij de toekomst van Scott Parker bij Club Brugge na de “vernedering” tegen Benfica in de Champions League. “Vanavond bleek nog maar eens hoe slap Club presteert onder de hoede van de Engelsman: geen aanvallend plan, geen cohesie in verdediging en een middenveld dat vooral gespecialiseerd is in het over zich laten lopen”, luidt het. Een overzicht van de berichtgeving in het buitenland. [naar artikel]
Sinterklaas is naar eigen zeggen klaar om wekenlang over de daken te dwalen met Piet, zoals hij het zelf zo mooi verwoordt. Zaterdagmiddag arriveerde hij per stoomboot in Antwerpen en werd hij door duizenden kinderen onthaald. Wanneer de goedheilig man de kaai opwandelde verscheen er even een symbolische zonnestraal maar daarna volgde de ene plensbui de andere op. Maar de kinderen weken niet, ze zijn dan ook stuk voor stuk braaf geweest dit jaar, dat staat zo in Sint zijn grote boek. [naar artikel]
De komende dagen vindt in Brussel het chocoladesalon plaats. Maar een bezoekje aan de vele chocoladewinkels in de buurt van de Brusselse Grote Markt leert dat een bescherming van het label "Belgische chocolade"dringend nodig is. [naar artikel]
Niets dat de sleur van de werkdag zo succesvol doorbreekt en je nieuwe energie geeft als een smakelijke namiddagsnack. Sommigen zweren bij rauwe [naar artikel]
België heeft vorig jaar 250.000 ton chocolade en chocoladerepen uitgevoerd, waarmee ons land in Europa goed is voor de derde plaats, na Duitsland [naar artikel]
Chocolade, voor velen een gegeerd goedje waar ze maar moeilijk van af kunnen blijven. Ja, het bevat veel calorieën, verzadigde vetten en suikers, maar het is zo lekker, en bovendien ook nog eens gezond. Nieuw onderzoek aan de VUB zet die stelling nog wat meer kracht bij. [naar artikel]
Octave is het restaurant van Chocolate Nation op het Koningin Astridplein. Het eert Octave Callebaut, stichter van het gelijknamige chocoladebedrijf. De chefs van Octave gaan verder met zijn experimenten, want chocolade is voor hen een zoetje, maar ook een smaakmaker. [naar artikel]
Welke culinaire schatten heeft België te bieden? Van de Vlaamse velden tot de Ardeense bossen gaat Knack Weekend op zoek naar lekker lokaal. [naar artikel]
Staat een dag zonder chocolade voor jou gelijk aan een slechte dag? Dan hebben we goed nieuws. Het is vandaag ‘Wereld Chocolade dag’, een dag... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.