Ze kookte al regelmatig voor familie en vrienden, maar ondertussen kan iedereen genieten van ‘Veerle’s Keuken’. Haar specialiteiten? De gerechten die ze zelf heel graag lust, eten uit grootmoeders keuken en pasta’s met véél groenten. [naar artikel]
Van de wisselende suggesties tot een vaste kaart met broodjes, pasta’s en salades: bij Mangiá in Heusden-Zolder wordt alles vers bereid. Daar gaat chef Michiel Doino prat op. “Ik prijs mezelf gelukkig dat ik van deze uit de hand gelopen passie mijn job kon maken.” [naar artikel]
Omdat ze na een drukke werkdag nog weinig gezonde afhaalopties vond, besloot Evie Philippe er zelf voor te gaan. Met Gezondigd in Hasselt wil ze gezond én lekker eten toegankelijk maken voor iedereen. [naar artikel]
Toeristen, mensen uit de paardenwereld die in Noord-Limburg verblijven, maar ook lokale inwoners: allen weten ze Coco Thai in Bree te vinden. Het meest gekozen gerecht? Eend. “Toen onze leverancier stopte, hebben we hemel en aarde bewogen om exact dezelfde eend te vinden”, zegt medezaakvoerder Luc Berben. [naar artikel]
Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]
Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]
Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
Een nieuw Turks restaurant, buffalo Steak (mét kleine letter b), heeft zijn intrede gemaakt in de Harmoniestraat in hartje Beringen. [naar artikel]
Lang is er melk, maar dan gaat je baby ook andere dingen eten. Wat dan, in welke vorm, en vanaf wanneer? Kinderdiëtist Stefan Kleintjes en... [naar artikel]
Zomerse temperaturen vragen om even zomerse gerechten. Dek je terrastafel en serveer het verrassende gehaktbroodje met perziken van Piet Huysentruyt, de salade met gegrilde groenten, rode pesto en burrata van Sandra Bekkari of de homemade dumplings met scampi van Jelle Beeckman om het extra exotisch te maken. Ideaal om volgende week naar uit te kijken na een drukke werkdag! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.