Terwijl iedere Vlaming in 2002 nog 27 kilo vlees per jaar kocht, is dat cijfer de voorbije jaren gezakt tot net geen 20 kilo per persoon. Dat zegt het VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing. De verklaring ligt voor de hand: de opmars van de ¬vegetariërs en de flexitariërs. Ook steeds meer Limburgse restaurants trekken de kaart van klanten die geen vlees meer willen. Dirk Billion trok naar hamburgerrestaurant De Botanique op de Hasseltse Zuivelmarkt. [naar artikel]
Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]
Geef toe: niets gezelliger dan lekker uit eten gaan. Zeker Valentijnsdag is het uitgelezen moment om nog eens gezellig te tafelen met je geliefde. Gezien we woensdag weer de dag van de liefde vieren, verzamelde onze regioredactie alle gegevens over waar je lekker kan gaan eten. Hoeveel restaurants zijn er in jouw gemeente? En welke provincie mag zich kronen als dé restaurantprovincie? Wij brachten het in kaart. [naar artikel]
Door de verstrengde coronamaatregelen hebben restaurants veel minder klanten. Dat merkt ook Wim Cloots, de uitbater van het paardensteakrestaurant Horse House in Vilvoorde. Veel klanten annuleren ook hun restaurantbezoek. Wim heeft op een vrijdag gemiddeld 75 klanten, vandaag zijn er dat vier. [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden... [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden... [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden de laureaten bekendgemaakt. Peter Goossens van Hof van Cleve werd gelauwerd voor zijn vijftiende keer op rij 19,5 op 20. Chef van het Jaar is dit jaar Eric Fernez van restaurant D’Eugénie à Émilie in Baudour bij Bergen. Ontdek hier welke restaurants in jouw buurt in de gids staan. [naar artikel]
Ons land heeft een nieuwe Chef van het Jaar: David Martin van restaurant La Paix in Anderlecht kreeg de prestigieuze Gault&Millau-prijs vanmiddag... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.