Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Minstens veertien Oekraïense burgers gedood bij Russische aanvallen, ook beroepsschool getroffen

22/03/2023 - 12:54
"In Oekraïne zijn minstens veertien burgers gedood bij Russische aanvallen. Daarnaast raakten nog eens 24 mensen gewond, meldt de persdienst van het Oekraïense leger. Drie doden vielen bij een droneaanval op een beroepsschool in de regio rond Kiev."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Minstens veertien Oekraïense burgers gedood bij Russische aanvallen, ook beroepsschool getroffen (22/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

In Oekraïne zijn minstens veertien burgers gedood bij Russische aanvallen. Daarnaast raakten nog eens 24 mensen gewond, meldt de persdienst van het Oekraïense leger. Drie doden vielen bij een droneaanval op een beroepsschool in de regio rond Kiev. [naar artikel]


2. Jezuïeten openen beroepsschool: “We willen iets doen aan de jeugdwerkloosheid” (25/01/2019 - Het Nieuwsblad)

In het centrum van Molenbeek komt een Jezuïetencollege, met zowel een aso als tso en bso. Ook in Antwerpen breiden de Jezuïeten – tot nog toe vooral bekend van elitair aso – uit naar technisch en beroepsonderwijs. “We spelen in op de noden die er vandaag in de steden zijn.” [naar artikel]


3. ‘De lat moet hoger, maar de centrale toetsen worden geschreven door universitairen die nog nooit in een beroepsschool zijn geweest’ (23/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Poetin roept Russische Veiligheidsraad samen na Oekraïense drone-aanvallen • Russische staatsbank getroffen door cyberaanval (06/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Twee doden bij Oekraïense drone-aanvallen in Rusland, nog altijd aanvallen van pro-Oekraïense milities aan Russische grens  (14/03/2024 - VRT NWS)

In de Russische grensregio Belgorod zijn zeker 2 doden gevallen na Oekraïense drone-aanvallen de voorbije nacht en deze voormiddag. Aan de grens tussen Rusland en Oekraïne zijn er ook nog altijd gevechten tussen Russische strijders die voor Oekraïne vechten en het Russische leger. De druk wordt opgevoerd in de aanloop naar de presidentsverkiezingen in Rusland die morgen beginnen. [naar artikel]


6. In kaart - Na aanvallen via lucht trekken Russische tanks Oekraïne binnen, deze steden zijn getroffen (24/02/2022 - De Morgen)

Russisch president Vladimir Poetin heeft vannacht in een toespraak een 'speciale militaire operatie’ in Oekraïne aangekondigd. Geen tien minuten later vuurde Rusland de eerste raketten af richting Oekraïense steden en militaire doelwitten, en dat zowel vanuit het noorden, oosten als zuiden. Sinds vanmorgen trekken steeds meer tanks en voertuigen het land binnen in wat een totale invasie van het land lijkt. [naar artikel]


7. Live - Kiev getroffen door Russische aanvallen met drones • Rusland houdt militaire oefeningen in Wit-Rusland (19/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Kiev getroffen door Russische aanvallen met drones: kritische infrastructuur geraakt (19/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!