Niets beter op de Paasbrunch binnenkort dan een heerlijk gepocheerd ei waar het eigeel perfect uitstroomt. Maar hoe zorg je ervoor dat het eiwit goed blijft samenhangen? En wat zijn de geheimen om deze eibereiding niet te laten mislukken? “Er zijn trucjes die een ei pocheren tot kinderspel maken”, legt HLN-chef Piet Huysentruyt uit. Hij gidst je door de 5 ultieme stappen, deelt 5 gouden tips én een exclusief brunchrecept met een alternatieve manier om te pocheren. [naar artikel]
Hans Vandeweghe is sportjournalist bij De Morgen. [naar artikel]
Niets beter bij je ontbijt of bij de paasbrunch binnenkort dan een heerlijk gepocheerd ei waar het eigeel perfect uitstroomt. Maar hoe zorg je ervoor dat het eiwit goed blijft samenhangen? En wat zijn de geheimen om deze eibereiding niet te laten mislukken? “Er zijn trucjes die een ei pocheren kinderspel maken”, legt HLN-chef Piet Huysentruyt uit. Hij gidst je door de 5 ultieme stappen, deelt 5 gouden tips én een exclusief brunchrecept met een alternatieve manier om te pocheren. [naar artikel]
De favoriete warme bakker van Piet Huysentruyt, daarvoor moet je bij Michel Delafaille in Schilde zijn. De chef-kok vermeldde de bakkerij in zijn overzicht van zijn favoriete eetadres, dus was het niet verrassend dat zondagochtend de mensen tot buiten in lange wachtrijen stonden aan te schuiven. [naar artikel]
Denise, de moeder van televisiekok Piet Huysentruyt, is getroffen door kanker. Dat vertelde Piet vanochtend zelf op Radio 1, bij Annemie... [naar artikel]
Het tegenoffensief van Oekraïne verloopt zonder het minste succes. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin gezegd tijdens een bijeenkomst van de Euraziatische Economische Unie in Sotsji. [naar artikel]
Het tegenoffensief van Oekraïne verloopt zonder het minste succes. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin gezegd tijdens een bijeenkomst in Sotsji. [naar artikel]
Piet Huysentruyt (53) gaat eind deze maand in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg koken voor het goede doel. Samen met een aantal Zuid-Afrikaanse collega’s kookt de sterrenchef van het Franse restaurant Likoké voor Chefs who Share, dat zich inzet voor kansarme kinderen. [naar artikel]
Sterrenkok Piet Huysentruyt brengt met “Piet int Westvlams” een nieuw kookboek uit dat volledig in het West-Vlaams is geschreven. Het boek met vijftig streekgerechten is donderdag voorgesteld in Izegem. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.