Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Tips van de chef: zo mislukt je gepocheerde ei nooit meer dankzij Piet Huysentruyt. “Als het water te koud is, blijft het ei aan de bodem kleven”

29/03/2023 - 11:09
"Niets beter op de Paasbrunch binnenkort dan een heerlijk gepocheerd ei waar het eigeel perfect uitstroomt. Maar hoe zorg je ervoor dat het eiwit goed blijft samenhangen? En wat zijn de geheimen om deze eibereiding niet te laten mislukken? “Er zijn trucjes die een ei pocheren tot kinderspel maken”, legt HLN-chef Piet Huysentruyt uit. Hij gidst je door de 5 ultieme stappen, deelt 5 gouden tips én een exclusief brunchrecept met een alternatieve manier om te pocheren."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Tips van de chef: zo mislukt je gepocheerde ei nooit meer dankzij Piet Huysentruyt. “Als het water te koud is, blijft het ei aan de bodem kleven” (29/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Niets beter op de Paasbrunch binnenkort dan een heerlijk gepocheerd ei waar het eigeel perfect uitstroomt. Maar hoe zorg je ervoor dat het eiwit goed blijft samenhangen? En wat zijn de geheimen om deze eibereiding niet te laten mislukken? “Er zijn trucjes die een ei pocheren tot kinderspel maken”, legt HLN-chef Piet Huysentruyt uit. Hij gidst je door de 5 ultieme stappen, deelt 5 gouden tips én een exclusief brunchrecept met een alternatieve manier om te pocheren. [naar artikel]


2. De truc met het gepocheerde ei (09/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. "Het is een slecht geschreven boek van een mislukt politicus, mislukt cafébaas en nu ook mislukt schrijver" (20/01/2018 - De Morgen)

Hans Vandeweghe is sportjournalist bij De Morgen. [naar artikel]


4. Zo mislukt je gepocheerd ei nooit meer dankzij Piet Huysentruyt: “Het ei op exact het juiste moment uit het water halen is een kunst” (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Niets beter bij je ontbijt of bij de paasbrunch binnenkort dan een heerlijk gepocheerd ei waar het eigeel perfect uitstroomt. Maar hoe zorg je ervoor dat het eiwit goed blijft samenhangen? En wat zijn de geheimen om deze eibereiding niet te laten mislukken? “Er zijn trucjes die een ei pocheren kinderspel maken”, legt HLN-chef Piet Huysentruyt uit. Hij gidst je door de 5 ultieme stappen, deelt 5 gouden tips én een exclusief brunchrecept met een alternatieve manier om te pocheren. [naar artikel]


5. Dankzij Piet Huysentruyt meteen ellenlange wachtrij bij bakker Michel Delafaille: “Heel fijn dat hij fan is” (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

De favoriete warme bakker van Piet Huysentruyt, daarvoor moet je bij Michel Delafaille in Schilde zijn. De chef-kok vermeldde de bakkerij in zijn overzicht van zijn favoriete eetadres, dus was het niet verrassend dat zondagochtend de mensen tot buiten in lange wachtrijen stonden aan te schuiven. [naar artikel]


6. Moeder Piet Huysentruyt heeft kanker: "Maar ze blijft vechten tot ze weer de oude is" (24/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Denise, de moeder van televisiekok Piet Huysentruyt, is getroffen door kanker. Dat vertelde Piet vanochtend zelf op Radio 1, bij Annemie... [naar artikel]


7. Poetin over Oekraïens tegenoffensief: “Mislukt dankzij moed en goede organisatie van Russische troepen” (09/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Het tegenoffensief van Oekraïne verloopt zonder het minste succes. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin gezegd tijdens een bijeenkomst van de Euraziatische Economische Unie in Sotsji. [naar artikel]


8. Poetin reageert eerste keer op Oekraïens tegenoffensief: “Mislukt dankzij moed en goede organisatie van Russische troepen” (09/06/2023 - Gazet van Antwerpen)

Het tegenoffensief van Oekraïne verloopt zonder het minste succes. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin gezegd tijdens een bijeenkomst in Sotsji. [naar artikel]


9. Piet Huysentruyt toont hart voor Zuid-Afrika (23/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

Piet Huysentruyt (53) gaat eind deze maand in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg koken voor het goede doel. Samen met een aantal Zuid-Afrikaanse collega’s kookt de sterrenchef van het Franse ­restaurant Likoké voor Chefs who Share, dat zich inzet voor kansarme kinderen. [naar artikel]


10. Piet Huysentruyt brengt kookboek in het West-Vlaams uit (13/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Sterrenkok Piet Huysentruyt brengt met “Piet int Westvlams” een nieuw kookboek uit dat volledig in het West-Vlaams is geschreven. Het boek met vijftig streekgerechten is donderdag voorgesteld in Izegem. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!