04/04/2023 - 23:40
"Juventus en Inter blijven allebei kans maken op de Italiaanse bekerfinale. Hun heenwedstrijd in de halve finales leverde dinsdagavond in Turijn een 1-1 gelijkspel op. In de slotfase ontspoorde de wedstrijd wel helemaal, met Romelu Lukaku in een hoofdrol."

1. Invaller Romelu Lukaku redt Inter in extremis vanop de stip tegen Juventus, maar krijgt tweede gele kaart na provocatie richting fans (04/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Juventus en Inter blijven allebei kans maken op de Italiaanse bekerfinale. Hun heenwedstrijd in de halve finales leverde dinsdagavond in Turijn een 1-1 gelijkspel op. In de slotfase ontspoorde de wedstrijd wel helemaal, met Romelu Lukaku in een hoofdrol. [naar artikel]

2. Lukaku redt Inter in extremis, maar krijgt tweede gele kaart na provocatie richting racistische fans: “Romelu viert altijd zo” (05/04/2023 - Gazet van Antwerpen)

Juventus en Inter blijven allebei kans maken op de Italiaanse bekerfinale. Hun heenwedstrijd in de halve finales leverde dinsdagavond in Turijn een 1-1-gelijkspel op. In de slotfase ontspoorde de wedstrijd wel helemaal, met Romelu Lukaku in een hoofdrol. [naar artikel]

3. Lulic (Lazio) verontschuldigt zich: "Provocatie beantwoord met provocatie" (05/12/2016 - Sporza)

Lazio-verdediger Senad Lulic (30) heeft op Instagram zijn excuses aangeboden voor zijn racistische uitspraken aan het adres van Roma-verdediger Antonio Rüdiger. [naar artikel]

4. Invaller Giroud bezorgt offensief onmachtig Arsenal in extremis puntje tegen Man United (19/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Manchester United heeft vandaag de topper in de Premier League tegen Arsenal níet winnend kunnen afsluiten. Het was Juan Mata die de klas van [naar artikel]

5. Invaller Jaadi trapt Malinwa in extremis voorbij Eupen (02/12/2016 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen en Eupen hebben de 17de speeldag van de Jupiler Pro League geopend met een matige pot voetbal: na 90 minuten leek de wedstrijd af te stevenen op een doelpuntenloos gelijkspel, maar in de extra tijd bezorgde invaller Jaadi de thuisploeg toch de volle buit. Malinwa wipt zo over Genk en Kortrijk naar de achtste plaats in het klassement, Eupen blijft elfde. [naar artikel]

6. Broos eerste Belg die Africa Cup wint nadat invaller Boubacar Kameroen in extremis naar delirium schiet (05/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Hugo Broos heeft met Kameroen de Africa Cup gewonnen! De groenhemden wonnen de finale immers met 1-2 van Egypte. Broos is de eerste Belg die de [naar artikel]

7. Broos eerste Belg die Africa Cup wint nadat invaller Aboubakar Kameroen in extremis naar delirium schiet (05/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE: Standard ontsnapt! Invaller Ganvoula laat dé kans op (onverdiende) 3-4 in extremis liggen (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Sébastien Delferière Stadion: Sclessin Edmilson en Agbo geschorst Trebel en Kums geel gevaar [naar artikel]

9. Gok Vanderhaeghe pakt goed uit: Invaller Medley bezorgt KVO punt in extremis (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft in extremis een punt gepakt in Seraing. KVO mocht in de tweede helft lange tijd tegen tien man voetballen, maar de penaltygoal van Mouandilmadji leek lang overeind te blijven voor de thuisploeg. Invaller Zech Medley kopte de gelijkmaker in extra tijd binnen. [naar artikel]

10. Van 2-1 na 85 minuten naar 2-3: geweldig schot van invaller Honhon bezorgt Boorsem in extremis zege bij DH Jeuk (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)

DH Jeuk (tweede provinciale A) gaf zondag de zege uit handen tegen Boorsem. In de laatste minuut vijf minuten gingen de bezoekers op en over de thuisploeg: 2-3. Invaller Honhon trok de driepunter over de streep met een geweldig schot. [naar artikel]