De lente is het perfecte moment voor de lenteschoonmaak: daarbij kan jouw diepvries opkuisen niet ontbreken. Tijd om al die onherkenbare restjes een nieuw leven te geven of richting de vuilbak te sturen. “Al kan je nog veel meer uit je diepvries halen als je het juist aanpakt”, vertelt Joke Michiel van sterrenrestaurant Souvenir. Hoe bespaar je er bijvoorbeeld mee door hem slim in te zitten? En hoe ontdooi je de diepvries(gerechten) best? Ze deelt 11 praktische do’s en don'ts. [naar artikel]
Welk brood is nu eigenlijk het gezondst? Is er een verschil in smaak tussen een rond en een vierkant brood? Is het een goed idee om meerdere broden tegelijk aan te kopen en ze dan in te vriezen? En waarom scheuren boterhammen tegenwoordig zo snel bij het smeren? Experts beantwoorden al jullie vragen over brood. [naar artikel]
Paris Hilton (39) heeft op aanraden van Kim Kardashian (39) haar eicellen laten invriezen. En zij is lang niet de enige. Vrouwen krijgen steeds... [naar artikel]
Paris Hilton (39) heeft op aanraden van Kim Kardashian (39) haar eicellen laten invriezen. En zij is lang niet de enige. Vrouwen krijgen steeds... [naar artikel]
Waar de ene brood genadeloos schrapt uit het menu, zweert de andere bij zijn dagelijkse sneden brood. Maakt dat brood ons echt dikker, is wit brood zoveel gezonder dan bruin brood en hoe weerspiegelt dit zich in het bakkersaanbod? Bakker Toon De Klerck en diëtiste Sanne Mouha zoeken samen een antwoord op die vragen en scheiden de feiten van de fabels. “Donker brood is vaak gewoon wit brood in vermomming.” [naar artikel]
Je kansen om kinderen te krijgen ‘bewaren’ door je eitjes in te vriezen: ‘social freezing’ heet dat. Zangeres Natalia (43) maakte ooit gebruik van de techniek op aanraden van een vriendin, onthulde ze. Hoe werkt het? Wat is de prijs? En zijn er risico’s aan verbonden? Prof. Diane De Neubourg beantwoordt alle praktische vragen. “Er zijn vrouwen van 38 jaar oud die nog een flinke portie gezonde eitjes hebben. Evengoed zijn er vrouwen van 33 die er minder goed voor staan.” [naar artikel]
De lente is het perfecte moment voor de lenteschoonmaak: daarbij kan jouw diepvries opkuisen niet ontbreken. Tijd om al die onherkenbare restjes een nieuw leven te geven of richting de vuilbak te sturen. “Al kan je nog veel meer uit je diepvries halen als je het juist aanpakt”, vertelt Joke Michiel van sterrenrestaurant Souvenir. Hoe bespaar je er bijvoorbeeld mee door hem slim in te zitten? En hoe ontdooi je de diepvries(gerechten) best? Ze deelt 11 praktische do’s en don'ts. [naar artikel]
Bij Delhaize in Hasselt betaal je 1,25 euro in plaats van 2,49 voor één brood. Het enige verschil: het brood werd een dag eerder gebakken. In tijden waar het budget voor veel gezinnen steeds beperkter wordt, is het oude brood bij heel wat bakkers en -ketens een hit. Maar is dat dan nog lekker? En hoe kan je het opwaarderen? [naar artikel]
Vers brood kan je makkelijk bewaren in de diepvriezer. “Je kan het zelfs best in de papieren broodzak steken”, zegt proefbakker Dirk Braeckman. [naar artikel]
Wat is gezonder? Witbrood of toch de volkoren variant? Het antwoord: dat verschilt per persoon. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.