Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

De paastafel van Jeroen Meus: twee keer eieren, lamsbout, vissoep en îles flottantes

06/04/2023 - 12:10
"Onze Billie-huiskok Jeroen Meus begint het paasweekend met een stevig ontbijt, schuift vervolgens aan voor uitgebreide paasbrunch en sluit af met een luchtig paasdessertje. En dat allemaal op z’n paasbest met eieren, asperges en lam."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De paastafel van Jeroen Meus: twee keer eieren, lamsbout, vissoep en îles flottantes (06/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Onze Billie-huiskok Jeroen Meus begint het paasweekend met een stevig ontbijt, schuift vervolgens aan voor uitgebreide paasbrunch en sluit af met een luchtig paasdessertje. En dat allemaal op z’n paasbest met eieren, asperges en lam. [naar artikel]


2. Ken je deze lifehack al om je royale vissoep nóg smaakvoller te maken? (14/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vissoep maken is niet zo heel moeilijk, als je met kwalitatieve producten werkt. Maar een echt goede vissoep maken, die al wie ervan proeft omver... [naar artikel]


3. Van een pita met gehakt en labneh tot een pittige Mexicaanse vissoep: 5 gerechten die je volgende week een kans wil geven (04/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nu het weer een beetje langer licht begint te worden buiten, beginnen we al te dromen over de lente. Daarom stelden onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Jelle Beeckman en Piet Huysentruyt deze week een verfrissend wintermenu samen waar je die eerste lentetoetsen al in kan merken. Van een frisse wittekoolsla met kalkoensatés tot Mexiaanse vissoep die de temperaturen doet stijgen: aan tafel! [naar artikel]


4. Paasbest: lamsbout met wortelen en prei (10/04/2017 - De Morgen)

Gebraden lamsbout, het blijft een klassieker met Pasen. Maak dit gerecht uitmuntend met een frisse toets... munt. [naar artikel]


5. Blaas iedereen van de feesttafel met een gevulde lamsbout uit de oven (18/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens het feestmaal wil je je genodigden graag een klepper van formaat voorschotelen? Dan is dit gerecht spek naar je bek, al moeten we in dit... [naar artikel]


6. Met deze gevulde lamsbout uit de oven blaas je iedereen van de feesttafel (18/12/2017 - De Morgen)

Tijdens het feestmaal wil je je genodigden graag een klepper van formaat voorschotelen? Dan is dit gerecht spek naar je bek, al moeten we in dit geval zeggen: lamsvlees naar je bek. Je start met een mooie lamsbout, vult hem met een heleboel fantastische aromaten, laat de oven al het werk doen en perfectioneert de schotel met wat geroosterde groenten. That's it! [naar artikel]


7. Pimp die paastafel (10/04/2019 - De Morgen)

Vijf mooie servies- en interieurwinkels, voor wie dit jaar extra wil uitpakken op paaszondag. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!