Onze Billie-huiskok Jeroen Meus begint het paasweekend met een stevig ontbijt, schuift vervolgens aan voor uitgebreide paasbrunch en sluit af met een luchtig paasdessertje. En dat allemaal op z’n paasbest met eieren, asperges en lam. [naar artikel]
Vissoep maken is niet zo heel moeilijk, als je met kwalitatieve producten werkt. Maar een echt goede vissoep maken, die al wie ervan proeft omver... [naar artikel]
Nu het weer een beetje langer licht begint te worden buiten, beginnen we al te dromen over de lente. Daarom stelden onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Jelle Beeckman en Piet Huysentruyt deze week een verfrissend wintermenu samen waar je die eerste lentetoetsen al in kan merken. Van een frisse wittekoolsla met kalkoensatés tot Mexiaanse vissoep die de temperaturen doet stijgen: aan tafel! [naar artikel]
Gebraden lamsbout, het blijft een klassieker met Pasen. Maak dit gerecht uitmuntend met een frisse toets... munt. [naar artikel]
Tijdens het feestmaal wil je je genodigden graag een klepper van formaat voorschotelen? Dan is dit gerecht spek naar je bek, al moeten we in dit... [naar artikel]
Tijdens het feestmaal wil je je genodigden graag een klepper van formaat voorschotelen? Dan is dit gerecht spek naar je bek, al moeten we in dit geval zeggen: lamsvlees naar je bek. Je start met een mooie lamsbout, vult hem met een heleboel fantastische aromaten, laat de oven al het werk doen en perfectioneert de schotel met wat geroosterde groenten. That's it! [naar artikel]
Vijf mooie servies- en interieurwinkels, voor wie dit jaar extra wil uitpakken op paaszondag. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.