Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van een pita met gehakt en labneh tot een pittige Mexicaanse vissoep: 5 gerechten die je volgende week een kans wil geven

04/02/2023 - 12:18
"Nu het weer een beetje langer licht begint te worden buiten, beginnen we al te dromen over de lente. Daarom stelden onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Jelle Beeckman en Piet Huysentruyt deze week een verfrissend wintermenu samen waar je die eerste lentetoetsen al in kan merken. Van een frisse wittekoolsla met kalkoensatés tot Mexiaanse vissoep die de temperaturen doet stijgen: aan tafel!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van een pita met gehakt en labneh tot een pittige Mexicaanse vissoep: 5 gerechten die je volgende week een kans wil geven (04/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nu het weer een beetje langer licht begint te worden buiten, beginnen we al te dromen over de lente. Daarom stelden onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Jelle Beeckman en Piet Huysentruyt deze week een verfrissend wintermenu samen waar je die eerste lentetoetsen al in kan merken. Van een frisse wittekoolsla met kalkoensatés tot Mexiaanse vissoep die de temperaturen doet stijgen: aan tafel! [naar artikel]


2. SMAAKTIP. Pittige smaakmakers voor even pittige gerechten: “Een snuf chilipoeder of een streepje sriracha is al voldoende” (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Elk gerechtje kan op tijd en stond wel wat extra pit gebruiken. Of je nu fan bent van sriracha, sambal of chilipepers: deze 3 recepten met pittige smaakmakers van Sonja Peeters doen je smaakpapillen tintelen én geven je gerechten een hartverwarmende touch. Een broodje hete kip als lunch? Yes, please. [naar artikel]


3. Ken je deze lifehack al om je royale vissoep nóg smaakvoller te maken? (14/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vissoep maken is niet zo heel moeilijk, als je met kwalitatieve producten werkt. Maar een echt goede vissoep maken, die al wie ervan proeft omver... [naar artikel]


4. De paastafel van Jeroen Meus: twee keer eieren, lamsbout, vissoep en îles flottantes (06/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Onze Billie-huiskok Jeroen Meus begint het paasweekend met een stevig ontbijt, schuift vervolgens aan voor uitgebreide paasbrunch en sluit af met een luchtig paasdessertje. En dat allemaal op z’n paasbest met eieren, asperges en lam. [naar artikel]


5. 1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]


6. 1 weekmenu, 5 gerechten, 13,70 euro: met deze 5 gerechten spaar je extra vakantiegeld uit (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]


7. Onze 3 HLN-chefs zorgen ervoor dat je voor 16 euro de hele week heerlijke gerechten hebt: “Eén van de makkelijkste gerechten ooit” (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


8. Restaurant zet Nainggolan-burger op de kaart: “Een pittige burger voor een pittige speler” (06/06/2018 - Gazet van Antwerpen)

Het Heistse hamburgerrestaurant Hamburg brengt hulde aan ex-Rode Duivel Radja Nainggolan met een naar hem vernoemde burger. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!