Nu het weer een beetje langer licht begint te worden buiten, beginnen we al te dromen over de lente. Daarom stelden onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Jelle Beeckman en Piet Huysentruyt deze week een verfrissend wintermenu samen waar je die eerste lentetoetsen al in kan merken. Van een frisse wittekoolsla met kalkoensatés tot Mexiaanse vissoep die de temperaturen doet stijgen: aan tafel! [naar artikel]
Elk gerechtje kan op tijd en stond wel wat extra pit gebruiken. Of je nu fan bent van sriracha, sambal of chilipepers: deze 3 recepten met pittige smaakmakers van Sonja Peeters doen je smaakpapillen tintelen én geven je gerechten een hartverwarmende touch. Een broodje hete kip als lunch? Yes, please. [naar artikel]
Vissoep maken is niet zo heel moeilijk, als je met kwalitatieve producten werkt. Maar een echt goede vissoep maken, die al wie ervan proeft omver... [naar artikel]
Onze Billie-huiskok Jeroen Meus begint het paasweekend met een stevig ontbijt, schuift vervolgens aan voor uitgebreide paasbrunch en sluit af met een luchtig paasdessertje. En dat allemaal op z’n paasbest met eieren, asperges en lam. [naar artikel]
Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]
Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]
Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
Het Heistse hamburgerrestaurant Hamburg brengt hulde aan ex-Rode Duivel Radja Nainggolan met een naar hem vernoemde burger. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.