De Zuid-Koreaanse investeerder MBK neemt via een Japanse dochter de Brusselse chocolatier Marcolini over. Dat meldt De Tijd en bevestigt het bedrijf in een persbericht. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt. [naar artikel]
De Zuid-Koreaanse investeerder MBK neemt via een Japanse dochter de Brusselse chocolatier Marcolini over. Dat meldt het bedrijf, het Huis Pierre Marcolini, dinsdag in een persbericht nadat zakenkranten ‘De Tijd’ en ‘L’Echo’ de overname wereldkundig maakten. [naar artikel]
10:00 De Koreaanse private-equityreus MBK neemt de Brusselse luxechocolatier Marcolini over. Pierre Marcolini en voorzitter Olivier Coune behouden een klein belang in het bedrijf. Dat vernam De Tijd. [naar artikel]
Chocolatier Dominique Persoone (The Chocolate Line) vindt het jammer dat de Brusselse Chocolatier Marcolini overgenomen wordt door een Zuid-Koreaanse investeerder. "Dat is niet tof om te horen. Ik maak me zorgen dat de echte Belgische chocolade beetje bij beetje begint te verdwijnen", zegt hij in "De wereld vandaag" op Radio 1. [naar artikel]
Test-Aankoop moet van een Brusselse rechter op zijn site vermelden dat het onderzoek naar chocolatier Pierre Marcolini fouten bevat. [naar artikel]
Chocolatier Marcolini opent volgende maand twee nieuwe winkels, in Monaco en Parijs. Tegen eind dit jaar komt daar nog Londen bij. [naar artikel]
01:06 De Brusselse luxechocolatier Marcolini staat deels te koop. Dat vernam De Tijd van meerdere bronnen. Het proces kan uitmonden in een gedeeltelijke of volledige verkoop. [naar artikel]
De gerenommeerde Belgische chocolatier, die onlangs nog werd uitgeroepen tot beste patissier ter wereld, gaf zijn recept voor hazelnootpasta prijs. Hij deed dat in Une Cha Un Chef, een serie met Michelingidspresentatrice Charlotte Collard die je op haar Instagrampagina kan bekijken. Het goede nieuws: het recept is best eenvoudig. [naar artikel]
De gerenommeerde Belgische chocolatier, die onlangs nog werd uitgeroepen tot beste patissier ter wereld, gaf zijn recept voor hazelnootpasta prijs. Hij deed dat in Une Cha Un Chef, een serie met Michelingidspresentatrice Charlotte Collard die je op haar Instagrampagina kan bekijken. Het goede nieuws: het recept is best eenvoudig. [naar artikel]
Toen visboer Van Bladel de deur achter zich dichttrok, waagde een andere ambachtsman zijn kans in het iconische pand op de kop van De Wilde Zee. Chocolatier Pierre Marcolini maakt er nu grand cru chocolade, die vanuit dit atelier uitzwermt over de hele wereld. Hij verwerkt chocolade duurzaam. “We verstoppen niets, voorbijgangers komen spontaan kijken.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.