Waarom smaakt eten op restaurant dikwijls net een tikkeltje beter dan thuis? Professionele chefs zijn getraind om zelfs het meest eenvoudige gerecht tot een hoger niveau te tillen en dat vaak op een verrassend eenvoudige manier. 14 topchefs delen allemaal een exclusieve tip om er het beste van te maken in de keuken. Van driesterrenchef Tim Boury tot Marcelo Ballardin: “Zo wordt je saus nooit meer te waterig.” [naar artikel]
Ah, aardappelpuree. De grootste keukenkluns kan het maken, het kleinste kind smult ervan, en de creatieve hobbykok kan het naar hartenlust pimpen.... [naar artikel]
Onze elektriciteitsfactuur zou 30 procent goedkoper kunnen, klonk het in volle verkiezingstijd. Maar in het regeerakkoord wordt geen aandacht meer... [naar artikel]
Een gewaarschuwd man is er twee waard, luidt het gezegde. Zo waarschuwt de politie al sinds jaar en dag voor woninginbraken. Met enkele simpele ingrepen kun je je woning al een stuk beter beveiligen tegen diefstal. Diefstalpreventie-adviseur Petra Macquoi zet de tips op een rijtje. [naar artikel]
Met prijzen van meer dan 2 euro per liter, telt elke druppel brandstof. Door slim te rijden en met enkele eenvoudige ingrepen kan u flink op het verbruik besparen. [naar artikel]
17:41 Wie mag het restaurant met het mooiste zicht op Parijs uitbaten? Twee topkoks, elk gelauwerd met drie sterren, strijden om de concessie voor de Jules Vernes in de Eiffeltoren. [naar artikel]
Dinsdagavond gingen Seka en Christian uit het nieuwe seizoen van ‘The Sky is the Limit’ uit eten bij Eddy Kerkhofs, een Vlaamse topchef die in het... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.