Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

Topchefs strijden om restaurant in Eiffeltoren

31/07/2018 - 17:46
"17:41 Wie mag het restaurant met het mooiste zicht op Parijs uitbaten? Twee topkoks, elk gelauwerd met drie sterren, strijden om de concessie voor de Jules Vernes in de Eiffeltoren."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Topchefs strijden om restaurant in Eiffeltoren (31/07/2018 - De Tijd)

17:41 Wie mag het restaurant met het mooiste zicht op Parijs uitbaten? Twee topkoks, elk gelauwerd met drie sterren, strijden om de concessie voor de Jules Vernes in de Eiffeltoren. [naar artikel]


2. Deze 6 Vlaamse topchefs hebben een eigen restaurant in het buitenland (30/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dinsdagavond gingen Seka en Christian uit het nieuwe seizoen van ‘The Sky is the Limit’ uit eten bij Eddy Kerkhofs, een Vlaamse topchef die in het... [naar artikel]


3. Topchefs ten tijde van corona - DEEL 2. Sylvester Schatteman: “Mensen zullen na corona véél minder op restaurant gaan dan ervoor” (07/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

De coronacrisis hakt er zwaar in bij de horecasector. Alle zaken in ons land blijft tot nader order gesloten, van de kleinste lunchbar tot het... [naar artikel]


4. Topchefs ten tijde van corona - DEEL 4. Lode De Roover: “Mijn kinderen zijn blij, want ik heb een springkasteel in mijn restaurant gezet” (09/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

De coronacrisis hakt er zwaar in bij de horecasector. Alle zaken in ons land blijven tot nader order gesloten, van de kleinste lunchbar tot het... [naar artikel]


5. Vier topchefs uit het Waasland behouden hun Michelinster: “Het blijft altijd spannend, restaurant waar ik vroeger werkte is zelfs ster kwijt” (13/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

De vier Wase sterrenrestaurants ’t Hofke van Bazel, ’t Korennaer in Sint-Niklaas, Sense in Waasmunster en Fleur de Lin in Zele behouden hun Michelinster. Dat maakten de inspecteurs van de prestigieuze culinaire gids Michelin maandagmiddag bekend. Al blijft het toch altijd in spanning afwachten, zeker omdat dit jaar bekend raakte dat enkele chefs hun ster kwijtraakten. [naar artikel]


6. Met deze 14 eenvoudige tips van topchefs kook je thuis zoals in een restaurant: “Met kleine ingrepen maak je al een groot verschil” (19/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Waarom smaakt eten op restaurant dikwijls net een tikkeltje beter dan thuis? Professionele chefs zijn getraind om zelfs het meest eenvoudige gerecht tot een hoger niveau te tillen en dat vaak op een verrassend eenvoudige manier. 14 topchefs delen allemaal een exclusieve tip om er het beste van te maken in de keuken. Van driesterrenchef Tim Boury tot Marcelo Ballardin: “Zo wordt je saus nooit meer te waterig.” [naar artikel]


7. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


8. Naar het Louvre, naar Disneyland, op de Eiffeltoren of op restaurant: binnenkort enkel met pasje (14/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

De strengere Franse coronapas is bij onze zuiderburen ingeslagen als een bom. Wie daar binnenkort nog naar een restaurant, pretpark of museum wil, moet een bewijs van dubbele vaccinatie, immuniteit of een hoogstens 48 uur oude negatieve PCR-test voorleggen. Een maatregel die vrijwel zeker ook voor buitenlandse toeristen zal gelden. "Maar beter dit dan een nieuwe gedwongen sluiting", zegt chef-kok Cyriel Huysentruyt van Likoké in Zuid-Frankrijk. [naar artikel]


9. Naar het Louvre, naar Disneyland, op de Eiffeltoren of op restaurant: binnenkort heb je bijna overal in Parijs een coronapas nodig (14/07/2021 - De Morgen)

De strengere Franse coronapas is bij onze zuiderburen ingeslagen als een bom. Wie daar binnenkort nog naar een restaurant, pretpark of museum wil, moet een bewijs van dubbele vaccinatie, immuniteit of een hoogstens 48 uur oude negatieve PCR-test voorleggen. Een maatregel die vrijwel zeker ook voor buitenlandse toeristen zal gelden. ‘Maar beter dit dan een nieuwe gedwongen sluiting’, zegt chef-kok Cyriel Huysentruyt van Likoké in Zuid-Frankrijk. [naar artikel]


10. “Strijden tegen klimaatverandering is ook strijden voor vrede” (18/06/2018 - Metro)

Wilfried Remans (Head of CSR & Public Affairs bij BNP Paribas Fortis) denkt dat een bank een rol kan spelen bij het in stand houden van vrede in de wereld, onder meer door zich in te zetten tegen de nefaste effecten van de klimaatverandering. Sinds 2012 beschikt BNP Paribas over een ‘Nood-en ontwikkelingsfonds’ dat hulp […] Het bericht “Strijden tegen klimaatverandering is ook strijden voor vrede” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!