Pure C, het Nederlandse restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand, is in één klap zijn twee Michelinsterren kwijtgespeeld. Hoe komt dat? En hoe uitzonderlijk is het? [naar artikel]
Om 11 uur start de bekendmaking welke chefs dit jaar de zo begeerde Michelinsterren op hun naam mogen schrijven. U kan de uitreiking van de sterren in het Waalse Bergen hier live volgen. Meteen na de bekendmaking krijgt u alle sterrenrestaurants hier ook in kaart te zien. [naar artikel]
Na een uitstel van drie maanden is het eindelijk zover: Michelin beloont vandaag de beste restaurants in België en Luxemburg met een ster. Behouden Zilte van chef Viki Geunes en het Hof van Cleve van Peter Goossens hun drie sterren? En welke nieuwe restaurants knallen in de prestigieuze lijst van Michelin? Je volgt het straks live om 12 uur op HLN. [naar artikel]
Michelin heeft naar goede gewoonte opnieuw sterren uitgereikt aan de culinaire top van ons land. Zo kwamen er negen nieuwe sterrenzaken bij en twee restaurants werden bekroond met een tweede ster. [naar artikel]
De Michelingids voor Frankrijk heeft drie sterren gegeven aan het restaurant van een skiresort in de Alpen, zo blijkt uit de editie van 2017 die [naar artikel]
Hans van Wolde van restaurant Beluga in Maastricht wil in 2020 in een boerderij in Reijmerstok een zeer exclusief restaurant openen. [naar artikel]
Voor het eerst in de historie heeft een in Japan geboren kok met zijn Franse restaurant drie Michelinsterren in de wacht gesleept. Tijdens een... [naar artikel]
Het beste restaurant van de wereld: die titel mag Noma in Kopenhagen ook dit jaar dragen, dat al voor de vijfde keer in zijn bestaan. Een portret van de culinaire hotspot van het moment en van oprichter en topchef René Redzepi. [naar artikel]
Peter Goossens (Hof van Cleve), Viki Geunes (Zilte) en Tim Boury (Boury) behouden hun drie sterren. Karen Torosyan (Bozar Restaurant) is de enige nieuwe tweesterrenchef en maar liefst zestien restaurants kregen hun eerste ster, waaronder bekende chef Wout Bru. [naar artikel]
Topchef Jorän De Backer en zijn vrouw Nathalie hebben het met een uitzonderlijk boek voor elkaar gekregen de geheimen van de historische Vlaeykensgang zoetjes te ontrafelen. Dit ter ere van de vijftigste verjaardag van hun restaurant Sir Anthony Van Dijck, waar filmacteur Charlton Heston nog van de klassieke gemarineerde zalm smulde. Het verhaal van drie generaties chefs die de inspecteurs van GaultMillau en Michelin liever niet bij hen zien tafelen: “Dat we gewoon een brasserie wilde blijven, viel bij hen niet in goede aarde.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.