Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Standaard

Pure C, van twee Michelinsterren naar geen: ‘Sterren hangen vaak vast aan de chef, niet zozeer het restaurant’

24/04/2023 - 22:31
"Pure C, het Nederlandse restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand, is in één klap zijn twee Michelinsterren kwijtgespeeld. Hoe komt dat? En hoe uitzonderlijk is het? "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pure C, van twee Michelinsterren naar geen: ‘Sterren hangen vaak vast aan de chef, niet zozeer het restaurant’ (24/04/2023 - De Standaard)

Pure C, het Nederlandse restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand, is in één klap zijn twee Michelinsterren kwijtgespeeld. Hoe komt dat? En hoe uitzonderlijk is het? [naar artikel]


2. LIVE. Eerste Michelinsterren voor Willem Hiele en Le Pristine, opnieuw drie sterren voor Hof van Cleve (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Om 11 uur start de bekendmaking welke chefs dit jaar de zo begeerde Michelinsterren op hun naam mogen schrijven. U kan de uitreiking van de sterren in het Waalse Bergen hier live volgen. Meteen na de bekendmaking krijgt u alle sterrenrestaurants hier ook in kaart te zien. [naar artikel]


3. Behoudt het Hof van Cleve drie sterren? En wat zijn de nieuwe toprestaurants? Volg straks de uitreiking van de Michelinsterren live op HLN (23/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na een uitstel van drie maanden is het eindelijk zover: Michelin beloont vandaag de beste restaurants in België en Luxemburg met een ster. Behouden Zilte van chef Viki Geunes en het Hof van Cleve van Peter Goossens hun drie sterren? En welke nieuwe restaurants knallen in de prestigieuze lijst van Michelin? Je volgt het straks live om 12 uur op HLN. [naar artikel]


4. Michelinsterren uitgereikt: eerbetoon voor Goossens en onmiddellijk twee sterren voor ‘nieuwe’ Hof van Cleve (26/02/2024 - Het Nieuwsblad)

Michelin heeft naar goede gewoonte opnieuw sterren uitgereikt aan de culinaire top van ons land. Zo kwamen er negen nieuwe sterrenzaken bij en twee restaurants werden bekroond met een tweede ster. [naar artikel]


5. 3 Michelinsterren voor restaurant skiresort in Alpen: teller in Frankrijk staat op 27 (09/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Michelingids voor Frankrijk heeft drie sterren gegeven aan het restaurant van een skiresort in de Alpen, zo blijkt uit de editie van 2017 die [naar artikel]


6. Hans van Wolde mikt op drie Michelinsterren met nieuw restaurant (11/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Hans van Wolde van restaurant Beluga in Maastricht wil in 2020 in een boerderij in Reijmerstok een zeer exclusief restaurant openen. [naar artikel]


7. Japanse kok beloond met drie Michelinsterren voor Frans restaurant (28/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Voor het eerst in de historie heeft een in Japan geboren kok met zijn Franse restaurant drie Michelinsterren in de wacht gesleept. Tijdens een... [naar artikel]


8. 3 Michelinsterren, 2 locaties en 1 keer norovirus: het verhaal van Noma, het beste restaurant van de wereld (05/10/2021 - VRT NWS)

Het beste restaurant van de wereld: die titel mag Noma in Kopenhagen ook dit jaar dragen, dat al voor de vijfde keer in zijn bestaan. Een portret van de culinaire hotspot van het moment en van oprichter en topchef René Redzepi. [naar artikel]


9. Viki Geunes, Peter Goossens en Tim Boury behouden drie Michelinsterren, Bozar Restaurant krijgt tweede ster (13/03/2023 - De Standaard)

Peter Goossens (Hof van Cleve), Viki Geunes (Zilte) en Tim Boury (Boury) behouden hun drie sterren. Karen Torosyan (Bozar Restaurant) is de enige nieuwe tweesterrenchef en maar liefst zestien restaurants kregen hun eerste ster, waaronder bekende chef Wout Bru. [naar artikel]


10. Vijftig jaar Sir Anthony Van Dijck, het restaurant ‘van alle Antwerpenaren’ dat twee Michelinsterren teruggaf: “Ooit kwam Pieter Aspe hier met zijn nieuw lief elf uur tafelen” (14/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Topchef Jorän De Backer en zijn vrouw Nathalie hebben het met een uitzonderlijk boek voor elkaar gekregen de geheimen van de historische Vlaeykensgang zoetjes te ontrafelen. Dit ter ere van de vijftigste verjaardag van hun restaurant Sir Anthony Van Dijck, waar filmacteur Charlton Heston nog van de klassieke gemarineerde zalm smulde. Het verhaal van drie generaties chefs die de inspecteurs van GaultMillau en Michelin liever niet bij hen zien tafelen: “Dat we gewoon een brasserie wilde blijven, viel bij hen niet in goede aarde.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!