Vlamingen (75%) blijken niet al te enthousiast te zijn om vlees in hun favoriete gerechten te vervangen met vleesvervangers. Toch is de vegetarische burger in dit HelloFresh recept een goed scorende variant van de traditionele hamburger met een verrassende smaak door de toevoeging van Italiaanse kruiden. Smaak omschrijven HelloFresh en De Vegetarische Slager als de […] Het bericht RECEPT Burger van de Vegetarische Slager op Italiaanse wijze verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Burger King lanceert vanaf vandaag de vegetarische Rebel Whopper. Daarvoor werkt de fastfoodketen samen met de Vegetarische Slager, de producent van vleesvervangers die in handen is van Unilever, meldt persbureau Bloomberg. De hamburgergigant gebruikt deze voor de vleesvrije burger Rebel Whopper, die aangeboden zal worden in ruim 2.500 restaurants in 25 Europese landen, waaronder België. Dat bevestigt de woordvoerder van Burger King aan HLN. [naar artikel]
De ‘veggie-oorlog’ – of vegetarische producten wel ‘vegetarische steak’ of ‘plantaardige kip’ mochten heten – wordt gestaakt. Er is geen “geen politieke consensus”, betreurt economieminister Pierre-Yves Dermagne (PS). [naar artikel]
12:41 De Brits-Nederlandse multinational zet in op wereldwijde groei voor de populaire fabrikant van vegetarische worsten, burgers en andere vleesvervangers. [naar artikel]
De populaire spaghetti van Bavet wordt vanaf deze zomer gepimpt door De Vegetarische Slager. Zonder in te boeten op smaak voegt de restaurantketen twee nieuwe spaghetti’s zonder vlees toe aan het menu: The Bolo Bastard en The Holy Mary. Of je nu vegan bent of je vleesconsumptie wilt minderen, Bavet en De Vegetarische Slager – ook wel […] Het bericht Bavet serveert veggie spaghetti’s met De Vegetarische Slager verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Melk en vooral kaas maken uit gras zonder vervuilende koeien is een oude droom die door nieuwe technologie dichterbij komt. Als het lukt ‘heb je iets in handen waarmee je een hele sector overhoop gooit’. [naar artikel]
03:30 Na een miljoenendeal met de multinational Unilever is hij bijna ‘vegetarische slager’ af. Nu wil hij de wereld veroveren met een ander plantaardig product: koevrije kaas. Ontbijt met De Tijd. [naar artikel]
Kies af en toe voor een frisse, vegetarische maaltijd. Dit zorgt voor meer afwisseling in je eetpatroon en ontdek je de leukste én lekkerste combinaties! Wat denk je van deze quiche met peer en gorgonzola? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.