De populaire spaghetti van Bavet wordt vanaf deze zomer gepimpt door De Vegetarische Slager. Zonder in te boeten op smaak voegt de restaurantketen twee nieuwe spaghetti’s zonder vlees toe aan het menu: The Bolo Bastard en The Holy Mary. Of je nu vegan bent of je vleesconsumptie wilt minderen, Bavet en De Vegetarische Slager – ook wel […] Het bericht Bavet serveert veggie spaghetti’s met De Vegetarische Slager verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
De ‘veggie-oorlog’ – of vegetarische producten wel ‘vegetarische steak’ of ‘plantaardige kip’ mochten heten – wordt gestaakt. Er is geen “geen politieke consensus”, betreurt economieminister Pierre-Yves Dermagne (PS). [naar artikel]
We horen steeds vaker dat bereide vleeswaren voor op de boterham zoals ham, kipfilet en salami niet goed voor ons zijn. Zo zou charcuterie amper... [naar artikel]
Vandaag is het World Veggie Day. Hoogste tijd dus om die Quornnuggets of Beyond burgers boven te halen. En je hoeft er zelfs niet voor naar de... [naar artikel]
Dat vegetarisch of vegan eten toch nog een omstreden punt blijft, blijkt nog maar eens na de commotie die ontstond door de aankondiging dat op de Gentse feesten meer veggie eten zal geserveerd worden. “Ik eet nog 2 tot 3 keer per week vlees, maar dan wél van goede kwaliteit”, klinkt het bij flexitariër Wim Ballieu. Samen met Sam De Bruyn en Lieve Blancquaert vertelt hij waarom ze bewust (soms) minder vlees eten. Ze delen tips om gemakkelijk te starten én een eigen recept. [naar artikel]
Met de zevende editie van de Nationale Veggie BBQ-dag wil het Ethisch Vegetarisch Alternatief (EVA) je laten ontdekken hoe gevarieerd een barbecue kan zijn. Sommige groenten zijn alvast beter geschikt voor de barbecuegrill dan andere. [naar artikel]
De Beringse vleesgroothandelaar Carmans gaat de vegetarische toer op. Dit jaar alleen al is het van plan meer dan 2 miljoen vegetarische frikandellen op de Belgische markt te brengen. “Die smaken net hetzelfde als een gewone frikandel”, maakt zaakvoerder Erik Carmans zich sterk. [naar artikel]
Dat veggie meer is dan een krop sla op een bord én héél verrassend kan zijn, bewijst Roots Catering in Heusden. Chef Wendy Contrino serveert verrassende groenterecepten in een eenvoudig afhaalconcept. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.