Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Tweesterrenchef Filip Claeys van De Jonkman in Brugge opende acht blikken erwtjes van de huismerken en moest daarvoor één keer zelfs op zoek naar een blikopener. Maar zijn ze ook lekker? “Zo weet je wel wat je moet kiezen om geld te besparen.” [naar artikel]
Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Tweesterrenchef Filip Claeys van De Jonkman in Brugge opende acht keer een blik erwtjes van het huismerk en moest daarvoor één keer zelfs op zoek in zijn schuiven achter een blikopener. “Dit is toch wel zeer oldskool.” Daarna proefde hij van de erwtjes van het A-merk: Bonduelle. Zijn die dat extra geld waard? “Je betaalt er twee à drie keer zoveel voor. Terwijl ik er vond die net zo goed én zelfs beter zijn.” [naar artikel]
Een opvallend prijsverschil trekt momenteel de aandacht in sommige Colruyt-winkels. Een groot blik erwtjes en wortelen van het huismerk Everyday is er goedkoper dan een klein blik. Hoe krijg je dat uitgelegd aan de klant? “Er is momenteel meer concurrentie op de grotere verpakking”, verduidelijkt een woordvoerster van Colruyt. [naar artikel]
Een opvallend prijsverschil trekt momenteel de aandacht in sommige Colruyt-winkels. Een groot blik erwtjes en wortelen van het huismerk Everyday is er goedkoper dan een klein blik. Hoe krijg je dat uitgelegd aan de klant? “Er is momenteel meer concurrentie op de grotere verpakking”, verduidelijkt een woordvoerster van Colruyt. [naar artikel]
Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Chef Matthieu Beudaert van restaurant Table d’Amis in Kortrijk testte mayonaise van alle mogelijke huismerken. Daarna schotelden we hem ook nog een fles van het A-merk Devos & Lemmens voor. Niet om die mayonaise punten te geven, wel om te antwoorden op de vraag of die nu altijd dat extra geld waard is. “Neen. Ik vond huismerken die de helft goedkoper én net zo lekker zijn.” [naar artikel]
Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Sommelier en gastvrouw Deborah Hellburg van sterrenzaak Sensum in Gent proefde van dertien glazen bruiswater. Elf gevuld met huismerkwater, twee met dat van Chaudfontaine en Spa. “Het beste water dat ik proefde, is meer dan de helft goedkoper dan de A-merken.” [naar artikel]
De Nederlandse NTR Radioprijs voor radiotalent 2017 is gewonnen door de Belgische Lise Bonduelle. Ze versloeg de negen andere genomineerden uit Nederland en België. Bonduelle, studente aan theaterschool RITCS in Brussel, maakte volgens de jury met de documentaire ‘Van de kaart’ een “spannende en actuele roadtrip rond de vraag of je in deze tijd nog […] [naar artikel]
Bij de collectieve sluiting van een vestiging van groentenconservenfabrikant Bonduelle in Westmeerbeek kunnen 30 mensen vanaf 50 jaar op brugpensioen volgens het ontwerp van sociaal akkoord. ‘Een broodnodig vangnet, maar die mensen blijven beschikbaar voor de arbeidsmarkt’, beklemtoont de ACV. [naar artikel]
Op vraag van het Parket van West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk, verspreidt de politie volgend opsporingsbericht. [naar artikel]
21:34 Jérôme Bonduelle, manager en bestuurder van het gelijknamige Franse conservenmerk, is om het leven gekomen bij een verkeersongeluk. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.