Vandaag is het Internationale Anti-dieetdag. Volgens onderzoek van HelloFresh zouden twee op drie Vlamingen in 2023 gezonder willen eten, maar zonder een strikt dieet te volgen. Hiermee lijkt de nieuwste foodtrend van 2023 ‘Yang Shen’ ook naar Vlaanderen over te waaien. Daarbij gaat het niet enkel om gezond eten, maar ook om goed voor jezelf […] Het bericht RECEPT Bulgursalade met gegrilde groenten en geitenkaas verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij aperoballetjes van... [naar artikel]
Chef Kevin Vanaken maakt carpaccio van gegrilde diamanthaas voor interieurarchitect Bart Appeltans. “Een heerlijk stuk vlees dat vaak vergeten wordt, tijd om daar verandering in te brengen.” [naar artikel]
Meer dan de helft (52%) van de Vlamingen gelooft dat mensen die (bijna) altijd vegetarisch eten minder belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen. In dit recept van HelloFresh zorgt de courgette echter voor voldoende inname van ijzer-, vitamine C- en calcium. Daarnaast is deze naanpizza ook een lekker en vooral snel alternatief voor traditionele pizza’s. Benodigdheden voor twee […] Het bericht RECEPT Naanpizza met gegrilde courgette en mozzarella verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma Cook ensemble. Deze keer op het menu: portobello-champignons & Oosterse ravioli met geitenkaas. [naar artikel]
Gegrilde groenten hebben the day after een deel van hun glans verloren, maar zijn bijzonder dankbaar om in een hartige taart te verwerken. Nog [naar artikel]
Zomerse temperaturen vragen om even zomerse gerechten. Dek je terrastafel en serveer het verrassende gehaktbroodje met perziken van Piet Huysentruyt, de salade met gegrilde groenten, rode pesto en burrata van Sandra Bekkari of de homemade dumplings met scampi van Jelle Beeckman om het extra exotisch te maken. Ideaal om volgende week naar uit te kijken na een drukke werkdag! [naar artikel]
De favoriete vegetarische gerechten uit zijn tv-programma Dagelijkse kost, aangevuld met enkele gloednieuwe bereidingen: in zijn jongste boek kookt Jeroen Meus vegetarisch. Billie geeft je alvast een voorproefje. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.