Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Zelensky belooft elk stukje Oekraïens grondgebied te zullen heroveren

11/05/2023 - 01:24
"Oekraïne wil de Russische bezetter met buitenlandse steun volledig uit het land verdrijven. Dat heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky woensdag gezegd."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zelensky countert annexatiespeech Poetin: Oekraïne vraagt “versnelde toetreding tot de NAVO” en belooft “volledig grondgebied” te heroveren (30/09/2022 - Express)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft vrijdag in een online video laten weten dat zijn land een “versnelde toetreding tot de NAVO” gaat aanvragen. Dat deed hij nadat de Russische dictator Vladimir Poetin eerder op de dag formeel de annexatie van vier Oekraïense regio’s aankondigde. “De facto hebben we al bewezen dat we compatibel zijn […] [naar artikel]


2. Zelensky belooft elk stukje Oekraïens grondgebied te zullen heroveren (11/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Oekraïne wil de Russische bezetter met buitenlandse steun volledig uit het land verdrijven. Dat heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky woensdag gezegd. [naar artikel]


3. Live - Zelensky belooft elk stukje Oekraïens grondgebied te zullen heroveren (11/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Zelensky belooft Krim te heroveren (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky belooft het schiereiland de Krim te heroveren op Rusland. Dat bleek maandagavond uit zijn videoboodschap. Volgens de Britse inlichtingendiensten kunnen rivierovergangen in de volgende fase van de oorlog een beslissende rol spelen. Russische troepen hebben bij een bestorming van Sjevjerodonetsk Oekraïense troepen uit het centrum verdreven. De stad is al weken het middelpunt van de oorlog. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


5. Zelensky belooft komende week nog steden in Donetsk te heroveren: “Oekraïense vlag wappert al in Lyman” (02/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

“De Oekraïense vlag wappert al in Lyman, in de regio Donetsk.” Dat heeft de Oekraïense president Volodimir Zelensky zaterdag gezegd in zijn dagelijkse videotoespraak. In de stad wordt nog steeds gevochten, maar van een “pseudoreferendum” is er geen spoor meer, zegt president Zelensky. Hij belooft de komende week nog steden in Donetsk op de Russen te heroveren. [naar artikel]


6. ‘Grote happen grondgebied heroveren, dat lijkt mij realistisch’: Tom Simoens over Oekraïens tegenoffensief (05/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Hezbollah-leider ziet ‘historische kans’ om grondgebied op Israël te heroveren • Maersk gaat toch niet opnieuw via Rode Zee varen (05/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Hezbollah-leider ziet ‘historische kans’ om grondgebied te heroveren • ‘Israël houdt humanitaire goederen tegen bij grens’ (05/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Zelensky belooft vergelding na dodelijke aanval op Lviv • Zelensky: ‘Kunnen op sommige plekken zelfs nog niet aan aanval dénken’ (06/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Zelensky: ‘We zullen de Krim heroveren’ • Situatie in Severodonetsk ‘extreem verslechterd’ (14/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!