Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Pommelien Thijs zoals je haar nog nooit zag in ‘Knokke Off’: “Als je je goed voelt bij je tegenspeler, is veel zo eng niet”

12/05/2023 - 12:31
"Ze is al even 22, maar nu is Pommelien Thijs ook op het scherm volwassen. In de jongerenreeks ‘Knokke Off’ gooit de voormalige #Likeme-ster de laatste restjes jeugdbrand van zich af voor een nietsverhullende eerste hoofdrol. “Na een tijdje werden de naaktscènes minder eng”. Ontdek meer in een nieuwe Showbits"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pommelien Thijs zoals je haar nog nooit zag in ‘Knokke Off’: “Als je je goed voelt bij je tegenspeler, is veel zo eng niet” (12/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ze is al even 22, maar nu is Pommelien Thijs ook op het scherm volwassen. In de jongerenreeks ‘Knokke Off’ gooit de voormalige #Likeme-ster de laatste restjes jeugdbrand van zich af voor een nietsverhullende eerste hoofdrol. “Na een tijdje werden de naaktscènes minder eng”. Ontdek meer in een nieuwe Showbits [naar artikel]


2. Pommelien Thijs: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Pommelien Thijs, grote winnaar van de MIA’s: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Pommelien Thijs speelt hoofdrol in nieuwe Eén-serie over jonge twintigers die zomer doorbrengen in Knokke-Heist (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

In Knokke-Heist zijn de opnames gestart voor de nieuwe zomerse fictiereeks ‘Knokke off’, die later te zien zal zijn op Eén en op Netflix in Nederland. De tiendelige reeks dompelt iedereen onder in het leven van enkele jonge twintigers die hun zomer doorbrengen in Knokke-Heist. [naar artikel]


5. Zon, zee en véél luxe: Pommelien Thijs krijgt hoofdrol in zomerse Eén-reeks ‘Knokke off’ (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

In Knokke-Heist zijn de opnames gestart voor de zomerse fictiereeks ‘Knokke off’, die later te zien zal zijn op Eén en op Netflix in Nederland. De tiendelige reeks dompelt iedereen onder in het leven van enkele jonge twintigers die hun zomer doorbrengen in de mondaine kustgemeente. [naar artikel]


6. Pommelien Thijs strikt hoofdrol in Eén-serie ‘Knokke off’: “Ik denk dat de jongste fans van ‘#LikeMe’ beter niet kijken” (08/06/2022 - Gazet van Antwerpen)

Pommelien Thijs (21) weet al waar ze haar zomer zal spenderen. In Knokke is de actrice annex zangeres gestart met de opnames van een nieuwe fictieserie voor Eén en VRT NU, voorlopig ‘Knokke off’ getiteld. Het is haar eerste hoofdrol na die van Caro in de succesvolle jeugdreeks ‘#LikeMe’, en meteen een heel ander soort personage. “Het verhaal gaat over jongelui die alles hebben met wie het de foute richting uitgaat.”Een verhaal over jongeren en hun gevecht met zichzelf, maar dan [naar artikel]


7. Rijzende ster Pommelien Thijs ruilt het podium in voor de set van fictieserie ‘Knokke off’: “Die soloplaat komt er, maar alleen wanneer ik het wil” (05/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Voor Pommelien Thijs (21) is de Vlaamse kust intussen een tweede thuis. De rijzende ster kampeerde er de afgelopen zomer op de podia van ‘Zomerhit’ en ‘Tien om te zien’, en verdwaalt er nu in riante villa’s tijdens de opnames van de nieuwe VRT-serie ‘Knokke off’. Stilzitten? Niks van. “Twee weken geen tijd hebben voor sociale media is nu het ergste wat me kan overkomen. Dat is enkel goed nieuws.” [naar artikel]


8. Pommelien Thijs (22) schittert in nieuwe VRT-reeks ‘Knokke off’: “Drank en drugs? Niets voor mij, maar ik begrijp dat het erbij hoort” (12/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Ze heeft de touwtjes graag in eigen handen, maar voor haar rol in ‘Knokke off’ moest Pommelien Thijs (22) voor één keer alles lossen. In de nieuwe fictiereeks, vanaf 12 mei op VRT MAX, gaat een groep twintigers een schijnbaar onbezonnen zomer tegemoet, maar niets is wat het lijkt in het mondaine Knokke. [naar artikel]


9. Eerste grote rol na ‘#LikeMe’ voor Pommelien Thijs in ‘Knokke off’: “Het zou maar erg zijn moest Caro het enige zijn wat ik kon tonen” (12/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ze werd volwassen voor onze tv-kijkende ogen: Pommelien Thijs is niet meer het jonge, verlegen meisje uit ‘#LikeMe’, en dat bewijst ze met haar nietsverhullende eerste hoofdrol in ‘Knokke off’. Daar krijgt ze enkele pittige scènes voor de kiezen. Hoe ze de opnames beleefde en wat haar ouders daar van maken, vertelt ze in dit interview. “Na een tijdje werden de naaktscènes minder eng” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!