Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE REAL MADRID-GETAFE. Eerste basisplaats in vijf maanden: Eden Hazard komt eindelijk nog eens aan de aftrap

13/05/2023 - 19:27
"• 34ste speeldag La Liga • Aftrap: zaterdag, 21u • Bernabéu • Eden Hazard start"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE REAL MADRID-GETAFE. Eerste basisplaats in vijf maanden: Eden Hazard komt eindelijk nog eens aan de aftrap (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 34ste speeldag La Liga • Aftrap: zaterdag, 21u • Bernabéu • Eden Hazard start [naar artikel]


2. LIVE REAL MADRID-GETAFE. Eerste basisplaats in vier maanden: Eden Hazard komt eindelijk nog eens aan de aftrap (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 34ste speeldag La Liga • Aftrap: zaterdag, 21u • Bernabéu • Eden Hazard start [naar artikel]


3. MULTILIVE PREMIER LEAGUE: Lukaku vs. Kabasele, Spurs-Belgen naar Leicester en eerste basisplaats in 2 maanden voor Benteke (28/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Niet alleen in ons land wordt er vanavond gevoetbald. Over het Kanaal is de Premier League toe aan speeldag 14 en vanavond staan er al vier... [naar artikel]


4. Hazard viert eerste basisplaats in drie maanden met broodnodige overwinning met Real Madrid (01/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft zaterdagavond een broodnodige zege geboekt tegen Osasuna. Het won thuis met 2-0 na goals van Militão en Casimiro. Maar minstens zo belangrijk als de overwinning was de eerste basisplaats van Eden Hazard in drie maanden. Hazard speelde een puike wedstrijd, liet zich opmerken met een leuk hakje en werd uiteindelijk halverwege de tweede helft naar de kant gehaald. Door de overwinning nadert Real weer tot op twee punten van stadsgenoot Atlético, dat eerder vandaag ook zijn wedstrijd won. Barcelona komt morgen nog in actie. [naar artikel]


5. LIVE REAL MADRID-GETAFE. Toont Eden Hazard zich bij eerste basisplaats in vier maanden tijd? (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 34ste speeldag • La Liga • Bernabéu • Eden Hazard start [naar artikel]


6. ‘Just married’ en een basisplaats, de puzzelstukjes vallen eindelijk juist voor Sulayman Marreh: “In december wou ik nog weg, nu voel ik vertrouwen” (27/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sulayman Marreh (25) moest een lange weg afleggen om zijn droom als voetballer waar te maken, maar eindelijk vallen de puzzelstukjes op hun plaats: ‘just married’ en zowaar een basisplaats bij AA Gent. [naar artikel]


7. Na 231 dagen krijgt Eden Hazard eindelijk nog eens een basisplaats bij Real Madrid (11/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Een speciaal moment zondagnamiddag om 14 uur voor de man met nummer 7 bij Real Madrid. Rode Duivel Eden Hazard mag thuis tegen Mallorca, tijdens de derde speeldag van LaLiga. Hazard vervangt spits Karim Benzema die aan de kant staat met een blessure. [naar artikel]


8. Eindelijk beloond: Bilal El Khannouss krijgt basisplaats bij Marokko in troostfinale (17/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Hij heeft er even op moeten wachten, maar vanmiddag debuteert Bilal El Khannouss (18) officieel bij Marokko. Bondscoach Regragui dropt de middenvelder van KRC Genk zelfs meteen in de basis voor de troostfinale tegen Kroatië. [naar artikel]


9. Eindelijk nog eens een basisplaats voor Charles De Ketelaere, ook Alexis Saelemaekers start bij AC Milan (29/01/2023 - Het Belang van Limburg)

De fel bekritiseerde Charles De Ketelaere mag zondagmiddag (om 12u30 Belgische tijd) nog eens in de basis starten bij AC Milan. De spits werd met hoge verwachtingen binnengehaald door de Milanezen, maar de ex-speler van Club Brugge kon die vooralsnog allesbehalve inlossen. Tegen Sassuolo krijgt De Ketelaere nog eens de kans zich te bewijzen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!