Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Standaard

Koopt u best een A-merk of een huismerk voor spaghetti? ‘Zo weinig smaak allemaal’

16/05/2023 - 17:04
"Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Sterrenchef Maurice de Jaeger van het Gentse restaurant Sensum test spaghettistokjes van een huismerk en de A-merken Soubry en Barilla. Zijn die dat extra geld waard?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Koopt u best een A-merk of een huismerk voor spaghetti? ‘Zo weinig smaak allemaal’ (16/05/2023 - De Standaard)

Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Sterrenchef Maurice de Jaeger van het Gentse restaurant Sensum test spaghettistokjes van een huismerk en de A-merken Soubry en Barilla. Zijn die dat extra geld waard? [naar artikel]


2. Zeg niet zomaar "huismerk" tegen elk huismerk: deze soorten vind je allemaal in de supermarkt (12/10/2023 - VRT NWS)

In de tweede aflevering van "Geld Gezocht" op VRT 1 organiseert Kristel Verbeke een cola-smaaktest. Kristel gaat in het programma samen met Kamal Kharmach op zoek naar manieren om gezinnen financieel te helpen. En deze keer concentreren ze zich ondermeer op de vele cola die zoon Malick drinkt. Tot zijn eigen verbazing vindt Malick tijdens de blinde cola-test een huismerk lekkerder dan het A-merk. En dat is goed nieuws, want een huismerk is vaak veel goedkoper dan een A-merk. Maar wat zijn nu huismerken, A-merken en alles ertussen? Het consumententeam van Radio2 zoekt het uit. [naar artikel]


3. Albert Heijn roept huismerk spaghetti terug (21/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Albert Heijn haalt zijn AH Verse spaghetti all’uovo uit de schappen. Het product bevat ei, maar dat staat niet op de productinformatie, zo waarschuwt de winkelketen dinsdag op zijn website. [naar artikel]


4. Sterrenchef Maurice de Jaeger test spaghetti: “Dit huismerk scoort 8/10 en kost niet de helft” (16/05/2023 - Gazet van Antwerpen)

Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Sterrenchef Maurice de Jaeger van het Gentse restaurant Sensum gooide negen keer spaghettistokjes van een huismerk in een pruttelende pot water. Daarna deed hij hetzelfde met de A-merken Soubry en Barilla. Dé vraag na de uitgebreide spaghettiproeverij: zijn die A-merken dat extra geld waard of vind je al even lekkere spaghetti bij de huismerken? “Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld, dan weet je het wel.” [naar artikel]


5. MIT-wiskundigen lossen oud spaghetti-raadsel op en breken stokje spaghetti in tweeën (16/08/2018 - VRT NWS)

Het is zo goed als onmogelijk om een droog stokje spaghetti in slechts twee delen te breken door de beide uiteinden naar elkaar toe te bewegen. De spaghetti zal bijna altijd in drie stukken of meer breken. Wiskundigen van MIT hebben nu ontdekt dat spaghetti toch in tweeën zal breken, als je het stokje eerst verdraait, en daarna de uiteinden buigt. Hun bevindingen kunnen ook toepassingen hebben buiten de keuken, zo zeggen ze.  [naar artikel]


6. "Na mijn bord spaghetti stelde hij voor dat ik aan zijn 'spaghetti' begon": 7 vrouwen delen hun horror-date (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Halloween is in aantocht en dat betekent dat er binnenkort heel wat gegriezeld gaat worden. Nog enger dan Freddy Krueger of de clown van IT? Een... [naar artikel]


7. "Na mijn bord spaghetti stelde hij voor dat ik aan zijn 'spaghetti' begon": 7 vrouwen delen hun horrordate (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Halloween is in aantocht en dat betekent dat er binnenkort heel wat gegriezeld gaat worden. Nog enger dan Freddy Krueger of de clown van IT? Een... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!