Gazet van Antwerpen

Union blijft verbazen: gelijkmaker in allerlaatste minuut

14/04/2017 - 22:57
"Union heeft het weer geflikt in Play-off 2. Het leek lange tijd af te stevenen op een 1-2 nederlaag tegen Standard, maar scoorde in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd de 2-2 gelijkmaker. Zo blijft Union aan de leiding in Play-off 2A en heeft Standard nog steeds niet gewonnen in deze play-offs."

1. Union blijft verbazen: gelijkmaker in allerlaatste minuut (14/04/2017 - Gazet van Antwerpen)

Union heeft het weer geflikt in Play-off 2. Het leek lange tijd af te stevenen op een 1-2 nederlaag tegen Standard, maar scoorde in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd de 2-2 gelijkmaker. Zo blijft Union aan de leiding in Play-off 2A en heeft Standard nog steeds niet gewonnen in deze play-offs. [naar artikel]

2. Gokker heeft het een seizoen lang bij het rechte eind, tot Lingard in de allerlaatste minuut van de allerlaatste wedstrijd alsnog zijn eerste goal scoort (27/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Manchester United mag de Champions League in. Op zich al een half mirakel, al was de goal van Jesse Lingard in de toegevoegde tijd tegen Leicester... [naar artikel]

3. KV Kortrijk denkt nog niet aan mogelijke degradatie: “Alles blijft mogelijk tot de allerlaatste minuut” (21/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Het lijkt einde verhaal te zijn voor KV Kortrijk in eerste klasse. De wedstrijd die gewonnen moest worden, werd met 2-4 verloren van RWDM. In de eerste helft deelden de Brusselaars al een stevige uppercut uit aan de West-Vlamingen, die daar niet meer van herstelden. “RWDM scoorde uit het niets drie doelpunten”, alus KVK-kapitein Joao Silva. “Dat was een stevige binnenkomer.” [naar artikel]

4. Tekenend? Niki Terpstra finisht zijn allerlaatste koers als allerlaatste in de armen van zijn gezin... met de sporen van een val (10/10/2022 - Het Belang van Limburg)

De laatste profkoers van Niki Terpstra is geen pretje geworden. De 38-jarige Nederlander kwam zondag in Parijs-Tours als allerlaatste over de finish nadat hij onderweg ten val kwam. Meteen na de finish stond zijn gezin hem op te wachten. Het leverde mooie beelden op. [naar artikel]

5. Nieuwe blessure Kompany: pijnscheut in bil net in allerlaatste minuut comeback (22/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Twintig weken heeft Vincent Kompany moeten wachten op zijn rentree. Vandaag mocht hij in de League Cup op bezoek Swansea voor het eerst in 4,5 [naar artikel]

6. Bayern redt pas in de allerlaatste minuut een punt tegen Hertha (18/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Bayern München heeft zijn Champions League-vorm niet kunnen aanhouden in de Bundesliga. Nadat Bayern woensdag met 5-1 won tegen Arsenal, leek het er lange tijd op dat ‘Der Rekordmeister een 1-0 nederlaag ging lijden bij Hertha, maar in een dol slot scoorde Lewandowski de 1-1 gelijkmaker in minuut 96... [naar artikel]

7. Denswil verlost Club in allerlaatste minuut (11/04/2019 - De Morgen)

Club Brugge beukte ruim negentig minuten tegen een muur, gemetseld door zijn ex-trainer Leekens. In blessuretijd lokte Refaelov de vrijschop uit die Denswil begaafd in doel krulde. Blauw-zwart naar de kwartfinales. [naar artikel]

8. Tottenham geeft in allerlaatste minuut zege nog uit handen tegen Newcastle (27/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Tottenham is thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel geraakt tegen Newcastle. De Spurs domineerden de hele wedstrijd maar zagen in de absolute slotfase de bezoekers nog langszij komen via een penalty. Toby Alderweireld bleef voor de tweede wedstrijd op rij op de bank. [naar artikel]

9. Lewandowski breekt 49 jaar oud record door 41ste Bundesliga-goal te scoren in allerlaatste minuut (22/05/2021 - Het Belang van Limburg)

In de allerlaatste minuut van de competitie heeft Robert Lewandowski het schier onmogelijke gedaan: het onbreekbare record van Gerd Müller gebroken en voor de 41ste keer te scoren in één Bundesliga-seizoen. [naar artikel]

10. Je hebt nog drie dagen de tijd voor je belastingaangifte via Tax-on-web, "maar wacht niet tot de allerlaatste minuut"  (13/07/2021 - VRT NWS)

Wie nog een belastingaangifte moet indienen via Tax-on-web, heeft nog tot donderdag 15 juli middernacht om dat op tijd te doen. Maar minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) vraagt alvast om niet te wachten tot enkele minuten voor de deadline: Tax-on-web bleek in het verleden al op zulke momenten overbelast. [naar artikel]