Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE BRIGHTON-MAN CITY. De Bruyne dit keer wel in de basis bij kampioen Manchester City, geven ze hun titel extra glans?

24/05/2023 - 20:27
"Zondag vierde Manchester City de vijfde titel in zes jaar, vanavond trekken Kevin De Bruyne en co al naar Brighton. Hebben de Citizens het feestje goed verteerd? Mis niets van het duel in onderstaande liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE BRIGHTON-MAN CITY. De Bruyne dit keer wel in de basis bij kampioen Manchester City, geven ze hun titel extra glans? (24/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zondag vierde Manchester City de vijfde titel in zes jaar, vanavond trekken Kevin De Bruyne en co al naar Brighton. Hebben de Citizens het feestje goed verteerd? Mis niets van het duel in onderstaande liveblog. [naar artikel]


2. MULTILIVE: De Bruyne start op de bank voor Manchester Derby, Kompany en Lukaku wel in de basis (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het contrast kan haast niet groter: woensdag ging Manchester City roemloos ten onder op Anfield tegen Liverpool in de Champions League, vandaag kan... [naar artikel]


3. LIVE. De Bruyne in de basis bij Manchester City, Watford start met Kabasele (21/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 37ste speeldag Premier League • Aftrap: 19u • Vicarage Road • Watford - Manchester City [naar artikel]


4. Manchester City, met Kevin de Bruyne opnieuw in de basis, boekt tegen Arsenal al 13de (!) competitiezege op rij (21/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Manchester City blijft onhoudbaar door de Premier League razen. Het boekte zondagavond op het veld van Arsenal al zijn dertiende competitiezege op rij. Na een vroeg doelpunt van Raheem Sterling wonnen de Citizens met het kleinste verschil. Nog positief nieuws voor City: Kevin De Bruyne stond voor het eerst na zijn blessure in de basis en speelde een goede partij. [naar artikel]


5. Manchester City, met De Bruyne opnieuw in de basis, boekt 13de (!) competitiezege op rij (21/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Manchester City blijft onhoudbaar door de Premier League razen. Het boekte zondagavond op het veld van Arsenal al zijn dertiende competitiezege op rij. Na een vroeg doelpunt van Raheem Sterling wonnen de Citizens met het kleinste verschil. Nog positief nieuws voor City: Kevin De Bruyne stond voor het eerst na zijn blessure in de basis en speelde een goede partij. [naar artikel]


6. LIVE. Lukaku en De Bruyne in de basis voor topper tussen Manchester City en Chelsea (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Etihad Stadium • Aftrap: 13u30 • Ref: Craig Pawson [naar artikel]


7. LIVE (21u). De Bruyne in de basis bij Manchester City, dat moet winnen van Brighton - Trossard ontbreekt bij bezoekers (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Etihad Stadium (21u) [naar artikel]


8. LIVE. De Bruyne in de basis bij Manchester City, dat moet winnen van Brighton - Trossard ontbreekt bij bezoekers (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Etihad Stadium (21u) [naar artikel]


9. Manchester City boekt met Kevin De Bruyne in de basis nipte zege tegen Chelsea na foute inschatting van doelman Kepa (05/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester City heeft op het veld van Chelsea met 0-1 gewonnen na een matige partij. Riyad Mahrez schoof in de tweede helft het enige doelpunt tegen de netten, na een foute inschatting van Chelsea-doelman Kepa. Kevin De Bruyne speelde de hele wedstrijd, maar kon geen vuist maken. City sluipt zo iets dichter in de richting van competitieleider Arsenal, terwijl Chelsea op de tiende plaats in het klassement blijft. [naar artikel]


10. Manchester City zonder Erling Haaland in topper tegen Liverpool, Kevin De Bruyne start in de basis (01/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Landskampioen Manchester City kan zaterdagnamiddag in de topper van de 29e speeldag in de Premier League tegen Liverpool nog geen beroep doen op Erling Haaland. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!