Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Willem De Schryver is het aanstormend talent uit ‘Knokke Off’: “Per dag krijg ik een paar berichten van meisjes”

25/05/2023 - 06:44
"Hij is piepjong, veelbelovend en doet meisjesharten sneller slaan. De nieuwe beau gosse van acterend Vlaanderen heet Willem De Schryver (21). Fils à papa in ‘Knokke Off’, student met grote dromen daarnaast. In dit gesprek vertelt hij over zijn relatie met Knokke, noemt hij zijn favoriete acteur aller tijden en gaat hij dieper in op de intieme scènes die hij had met Pommelien Thijs. “Meteen nadat ik ‘cut’ hoorde, vroeg ik of alles ok was met haar.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Willem De Schryver is het aanstormend talent uit ‘Knokke Off’: “Per dag krijg ik een paar berichten van meisjes” (25/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hij is piepjong, veelbelovend en doet meisjesharten sneller slaan. De nieuwe beau gosse van acterend Vlaanderen heet Willem De Schryver (21). Fils à papa in ‘Knokke Off’, student met grote dromen daarnaast. In dit gesprek vertelt hij over zijn relatie met Knokke, noemt hij zijn favoriete acteur aller tijden en gaat hij dieper in op de intieme scènes die hij had met Pommelien Thijs. “Meteen nadat ik ‘cut’ hoorde, vroeg ik of alles ok was met haar.” [naar artikel]


2. Willem De Schryver: ‘Zo’n seksscène ziet er misschien romantisch en intiem uit, in het echt staat er een regisseur aanwijzingen te geven’ (12/05/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. “Ik wist perfect waar Pommelien Thijs de grens trok, en omgekeerd”: Willem De Schryver over de vele erotische scènes in ‘Knokke Off’ (16/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Elke vrijdag zie je op VRT MAX een nieuwe aflevering van de jongerenreeks ‘Knokke Off’. De eerste reeks na ‘#LikeMe’ voor Pommelien Thijs. Haar lief wordt gespeeld door de rijzende ster Willem De Schryver, die je mogelijk al zou kunnen kennen van ‘wtFOCK’. Willem speelt Alex(ander), een twintiger uit Knokke die opgroeide in een rijke familie. Alleen blijkt zijn gezinssituatie toxischer dan verwacht. Geld, macht,... Het speelt allemaal een grote rol. Showbits-reporter Jarne nodigt Willem uit voor een gesprek over de reeks. Want de scènes die hij moet spelen zien er allesbehalve makkelijk uit. Hoe hij het ‘Knokke Off’-avontuur beleefde ontdek je in een nieuwe Showbits. [naar artikel]


4. Acteur Willem De Schryver (‘Knokke Off’): ‘Ik ben een enorme people-pleaser’ (22/07/2023 - De Standaard)

Wat is uw vroegste herinnering? [naar artikel]


5. “Pommelien en ik wisten waar we elkaar mochten aanraken”: Willem De Schryver gooit hoge ogen in ‘Knokke Off’ (07/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Ik krijg geregeld berichtjes via Instagram, ja”. De revelatie van de nieuwe hitserie ‘Knokke Off’ is ongetwijfeld Willem De Schryver. De acteur schittert naast Pommelien Thys als Alex in de serie over rijke jongeren in de kuststad, en moest met haar enkele gedurfde vrijscènes spelen. In ‘TV Familie’ vertelt hij hoe hij die scènes heeft ervaren, hoe hij als kind werd getekend door verlies en hoe hij zich voelt als de nieuwste ‘hunk’ in Vlaanderen. “Mijn vriendin moet geen schrik hebben.” [naar artikel]


6. ‘Een Knokse schepen zei: ‘Zo accuraat! Het is alsof ik mijn eigen jeugd zag op het scherm!’’: Willem De Schryver uit ‘Knokke off’ (24/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ‘Ik ben écht niet specialer dan een ander, en ik worstel ermee dat ik dat in de ogen van anderen nu soms wel ben’: Willem De Schryver uit ‘Knokke off’ (24/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Pommelien Thijs op de schoot bij Willem De Schryver en Wim Opbrouck op de schoot bij Wim Lybaert (31/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Willem De Schryver: ‘Ik dacht soms: overdrijven we niet met die Knokse decadentie? Maar het is gewoon de realiteit’ (10/12/2023 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!