Lokeren graait op een diefje een punt mee uit Eupen

15/04/2017 - 23:52
"KAS Eupen en Lokeren hebben op de derde speeldag van play-off 2 aan de Kehrweg 3-3 gelijk gespeeld. De gelijkmaker van de bezoekers viel pas in de blessuretijd via Marko Miric. Een flinke domper voor Eupen, dat in de tweede helft een resem open doelkansen onbenut liet. Eupen telt nu vijf punten uit drie matchen, Lokeren heeft slechts twee punten."

1. Lokeren graait op een diefje een punt mee uit Eupen (15/04/2017 - Het Belang van Limburg)

KAS Eupen en Lokeren hebben op de derde speeldag van play-off 2 aan de Kehrweg 3-3 gelijk gespeeld. De gelijkmaker van de bezoekers viel pas in de blessuretijd via Marko Miric. Een flinke domper voor Eupen, dat in de tweede helft een resem open doelkansen onbenut liet. Eupen telt nu vijf punten uit drie matchen, Lokeren heeft slechts twee punten. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Moeskroen pakt op een diefje punt bij Genk, ook Lokeren en STVV spelen gelijk (14/10/2017 - Metro)

Racing Genk is zaterdagavond blijven steken op een 1-1 gelijkspel tegen Moeskroen op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League. Genk was overduidelijk de betere ploeg, maar kon het niet afmaken in de zone van de waarheid. Ook in de wedstrijd tussen Lokeren en Sint-Truiden werd het 1-1. In het eerste halfuur was er […] [naar artikel]

3. Invaller Vankan bezorgt Leut op een diefje punt in topper bij Wiemismeer (12/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Wiemismeer (4B) en Leut zijn in een geanimeerde topper blijven steken op een 1-1-gelijkspel. Bosmans bracht de thuisploeg verdiend op voorsprong, maar invaller Vankan tikte net vóór tijd de gelijkmaker tegen de touwen. Een gestolen punt voor Leut, dat zo wel aan de leiding blijft. [naar artikel]

4. Matig Antwerp wint op een diefje bij stug Eupen en behoudt zijn perfect rapport in de competitie (14/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Het heeft bijzonder veel moeite gekost voor Antwerp, maar de ploeg van Mark van Bommel kan wel met de drie punten uit Eupen vertrekken. Boris Lambert devieerde laat in de tweede helft een voorzet van Valencia ongelukkig in eigen doel. Antwerp behaalt zo 12 op 12. Enige domper op de feestvreugde: sterkhouder Michel-Ange Balikwisha moest in de extra tijd geblesseerd naar de kant. Afwachten hoe ernstig het is. [naar artikel]

5. LIVE: Sor profiteert optimaal van grote blunder Eupen-doelman, Genk op een diefje op voorsprong (10/12/2023 - Sporza)

De teleurstellende prestaties van de laatste weken en de onverwachtse bekeruitschakeling tegen KV Oostende zorgen voor donkere wolken in Genk. Kunnen de Limburgers de crisis afweren met een zege in Eupen? Volg de wedstrijd hier en op Radio 1 live vanaf 16.00 uur. [naar artikel]

6. Rooney scoort, maar Swansea graait belangrijk punt mee uit Manchester (30/04/2017 - Sporza)

Manchester United heeft een slechte zaak gedaan in de strijd om de top 4. Het bleef tegen Swansea, dat vecht tegen de degradatie, steken op een 1-1-gelijkspel. [naar artikel]

7. Anderlecht graait punt mee uit Milaan (05/04/2019 - De Morgen)

Anderlecht heeft de groepsfase van de Champions League prima ingezet. De landskampioen kaapte meteen een punt weg bij AC Milan, dat bij de loting als reekshoofd de trommels in ging. Milan mocht dan al in crisis verkeren: op de volwassen prestatie van Anderlecht viel weinig af te dingen. [naar artikel]

8. Burnley graait in het slot verdiend nog punt mee uit Manchester na schlemielige penaltyfout Onana (27/04/2024 - Sporza)

Een cadeautje dat gretig werd uitgepakt. Burnley leek af te stevenen op een nederlaag tegen Manchester United, maar Amdouni mocht vanaf de stip nog de gelijkmaker binnenleggen na een domme fout van Onana. De ploeg van Vincent Kompany doet zo weer een zaakje in de degradatiestrijd. [naar artikel]

9. Jupiler Pro League – Eupen graait in slotfase puntje mee uit Charleroi en geeft rode lantaarn door aan Oostende (14/10/2017 - Metro)

Eupen heeft zaterdagavond 2-2 gelijkgespeeld op bezoek bij Charleroi op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League. Amara Baby bracht Charleroi tot twee keer toe op voorsprong, maar Eupen wist evenveel keer terug te vechten. Eupen geeft dankzij het gelijkspel de rode lantaarn opnieuw door aan Oostende. In een saaie aanvangsfase kon Eupen aanvankelijk […] [naar artikel]

10. STVV graait tweede uitoverwinning van het seizoen mee en staat voorlopig vijfde na winst in Eupen (10/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Een ijzersterk STVV nam zaterdagavond vlot de maat van Eupen. De Oostkantonners kregen geen vat op Daichi Kamada, de Japanse topschutter van de Kanaries. Kamada scoorde zowel voor als na de rust en bezorgde Sint-Truiden een tweede uitwinst dit seizoen. Ook De Norre en Boli waren trefzeker Am Kehrweg, de Haspengouwers sluiten de heenronde af met een fraaie score van 24 punten. [naar artikel]