Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“Probeer zéker de blendermuis”: Antwerps toprestaurant belaagd omdat zoon van uitbaters lid was van Reuzegom

01/06/2023 - 14:56
"Het arrest-Reuzegom heeft nare gevolgen voor een Antwerpse sterrenzaak. Het bekende restaurant wordt overspoeld door slechte recensies én valse reservaties. De zaakvoerders - hun zoon is een ex-Reuzegommer, die niet is veroordeeld - zijn er kapot van. Ze overwegen hun zaak tijdelijk te sluiten. “Deze heksenjacht moet stoppen”, reageert hun advocaat, die naar het gerecht stapt."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Probeer zéker de blendermuis”: Antwerps toprestaurant belaagd omdat zoon van uitbaters lid was van Reuzegom (01/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het arrest-Reuzegom heeft nare gevolgen voor een Antwerpse sterrenzaak. Het bekende restaurant wordt overspoeld door slechte recensies én valse reservaties. De zaakvoerders - hun zoon is een ex-Reuzegommer, die niet is veroordeeld - zijn er kapot van. Ze overwegen hun zaak tijdelijk te sluiten. “Deze heksenjacht moet stoppen”, reageert hun advocaat, die naar het gerecht stapt. [naar artikel]


2. Uitbaters van Antwerps toprestaurant worden geviseerd omdat zoon lid was van Reuzegom (01/06/2023 - VRT NWS)

De uitbaters van een toprestaurant in Antwerpen worden sinds het arrest in de zaak-Sanda Dia geviseerd, omdat hun zoon lid was van de beruchte studentenclub Reuzegom. Maar hun zoon was niet aanwezig op de noodlottige doop van Sanda en werd niet vervolgd, en dus ook niet veroordeeld. Hun advocaat heeft gerechtelijke stappen ondernomen. [naar artikel]


3. Uitbaters toprestaurant De Marmiet geven fakkel door (23/08/2019 - Het Belang van Limburg)

In november geven chef-kok Luc Van Erum en zijn echtgenote Marleen hun levenswerk, restaurant De Marmiet, over. De Marmiet draait al 22 jaar mee in de gastronomische wereld. “We blijven wel actief in de horeca”, zegt Luc Van Erum. [naar artikel]


4. Toprestaurant in Genk wordt Spaans boetiekhotel: Uitbaters Mélange vertrekken naar de zon (06/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Zin in een zesgangenmenu in Mélange? Dan heeft u nog tien maanden de tijd. Daarna vertrekken de uitbaters van de Genkse topzaak naar de Spaanse zon om er Finca la Mixtura uit te baten. “Maar ook in Spanje zal mijn vrouw op hoog niveau blijven koken”, aldus uitbater Mark Bosmans. [naar artikel]


5. In de Whatsappgroep van Reuzegom: ‘Das de schuld van reuzegom, ni van dieje gast he’ (22/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live Reuzegom - Tweede dag van het Reuzegom-proces gaat van start: wat mogen we verwachten? (25/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Sanda Dia betaalde 580 euro om lid te worden van Reuzegom: de lessen op de laptop van Reuzegom-preses ‘Zaadje' (12/03/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. Toprestaurant van bekende eigenaar bijt stevig terug na slechte review van klant (30/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

De horecasector vreest het groeiende aantal online reviews van klanten, die vaak voor een 'pruts' een goede reputatie om zeep kunnen helpen. The [naar artikel]


9. Toprestaurant mikt op jeugd en verlaagt prijzen met 10 procent (15/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


10. Sterrenchef neemt afscheid van toprestaurant: “Mijn team voelt aan als familie” (09/12/2016 - Het Nieuwsblad)

Sterrenchef Kobe Desramaults (36) uit Dranouter is bezig aan zijn laatste dagen achter het fornuis van restaurant In De Wulf, dat al enkele weken te koop staat. Zijn laatste avondmaal wordt een feest met dj's, kampvuur en vrienden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!