Het arrest-Reuzegom heeft nare gevolgen voor een Antwerpse sterrenzaak. Het bekende restaurant wordt overspoeld door slechte recensies én valse reservaties. De zaakvoerders - hun zoon is een ex-Reuzegommer, die niet is veroordeeld - zijn er kapot van. Ze overwegen hun zaak tijdelijk te sluiten. “Deze heksenjacht moet stoppen”, reageert hun advocaat, die naar het gerecht stapt. [naar artikel]
De uitbaters van een toprestaurant in Antwerpen worden sinds het arrest in de zaak-Sanda Dia geviseerd, omdat hun zoon lid was van de beruchte studentenclub Reuzegom. Maar hun zoon was niet aanwezig op de noodlottige doop van Sanda en werd niet vervolgd, en dus ook niet veroordeeld. Hun advocaat heeft gerechtelijke stappen ondernomen. [naar artikel]
In november geven chef-kok Luc Van Erum en zijn echtgenote Marleen hun levenswerk, restaurant De Marmiet, over. De Marmiet draait al 22 jaar mee in de gastronomische wereld. “We blijven wel actief in de horeca”, zegt Luc Van Erum. [naar artikel]
Zin in een zesgangenmenu in Mélange? Dan heeft u nog tien maanden de tijd. Daarna vertrekken de uitbaters van de Genkse topzaak naar de Spaanse zon om er Finca la Mixtura uit te baten. “Maar ook in Spanje zal mijn vrouw op hoog niveau blijven koken”, aldus uitbater Mark Bosmans. [naar artikel]
De horecasector vreest het groeiende aantal online reviews van klanten, die vaak voor een 'pruts' een goede reputatie om zeep kunnen helpen. The [naar artikel]
Sterrenchef Kobe Desramaults (36) uit Dranouter is bezig aan zijn laatste dagen achter het fornuis van restaurant In De Wulf, dat al enkele weken te koop staat. Zijn laatste avondmaal wordt een feest met dj's, kampvuur en vrienden. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.