Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Toprestaurant van bekende eigenaar bijt stevig terug na slechte review van klant

30/09/2016 - 14:25
"De horecasector vreest het groeiende aantal online reviews van klanten, die vaak voor een 'pruts' een goede reputatie om zeep kunnen helpen. The"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Toprestaurant van bekende eigenaar bijt stevig terug na slechte review van klant (30/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

De horecasector vreest het groeiende aantal online reviews van klanten, die vaak voor een 'pruts' een goede reputatie om zeep kunnen helpen. The [naar artikel]


2. Ali Sonko: van afwasser naar mede-eigenaar van het toprestaurant Noma (02/03/2017 - De Redactie)

De 62-jarige afwasser Ali Sonko is door sterrenchef René Redzepi aangeduid als mede-eigenaar van zijn Deense toprestaurant Noma. De Gambiaan Sonko werkte al sinds de opening in het restaurant en Redzepi noemt hem "het hart en de ziel van Noma". [naar artikel]


3. Toprestaurant mikt op jeugd en verlaagt prijzen met 10 procent (15/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


4. Sterrenchef neemt afscheid van toprestaurant: “Mijn team voelt aan als familie” (09/12/2016 - Het Nieuwsblad)

Sterrenchef Kobe Desramaults (36) uit Dranouter is bezig aan zijn laatste dagen achter het fornuis van restaurant In De Wulf, dat al enkele weken te koop staat. Zijn laatste avondmaal wordt een feest met dj's, kampvuur en vrienden. [naar artikel]


5. Luchthaven plant toprestaurant (21/07/2017 - De Tijd)

11:00 Brussels Airport wil een gastronomisch restaurant met zicht op het tarmac, dat voor iedereen toegankelijk is. Dat zegt CEO Arnaud Feist in een interview met De Tijd. [naar artikel]


6. Toprestaurant Bruneau sluit de deuren (29/07/2017 - De Tijd)

15:34 De Brusselse chef Jean-Pierre Bruneau gaat in januari met pensioen. Dat betekent het einde van zijn restaurant. [naar artikel]


7. Onze keukenkluns kruipt in Disneyland achter het fornuis van toprestaurant Walt’s: “Oh la la, probeer het nog maar eens” (09/08/2017 - Het Nieuwsblad)

Wie denkt dat je in een ­pretpark ­alleen maar junkfood kunt eten, is nog niet in Disneyland Paris geweest. Het park ­investeert de laatste jaren volop in een ‘upgrade’ van zijn ­restaurants. Dat dat geen loze marketingpraat is, blijkt wanneer we mogen langsgaan bij chef Ludovic Mallac van Walt’s, An American Restaurant. Hij sleurt me mee achter zijn ­fornuis. Op het menu: het lievelingseten van Walt ­Disney himself. [naar artikel]


8. Truiens toprestaurant serveert menu met enkel Limburgse ingrediënten (04/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Het Truiense toprestaurant ‘De Stadt van Luijck’ serveert vanaf vandaag een nieuw lunchmenu dat enkel bestaat uit Limburgse producten. Het restaurant wil op deze manier onze provincie en onze streekproducten meer op de culinaire kaart zetten. [naar artikel]


9. Brussels toprestaurant ‘Maison du Cygne' vindt overnemer (14/03/2018 - De Tijd)

17:59 Het bekende restaurant ‘la Maison du Cygne’ op de Brusselse Grote Markt krijgt een nieuwe eigenaar. Het gaat om de familie Abraham die ook het restaurant ‘l'Ecailler du Palais Royal’ uitbaat. [naar artikel]


10. Disneyland Parijs krijgt tijdelijk toprestaurant (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

In Disneyland Parijs kun je binnenkort aanschuiven bij Petit Jean. In dit pop-up restaurant kunnen gasten gerechten kiezen van een menukaart die is... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!