Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Louis Talpe over het vaderschap: “Door mijn kinderen weet ik nu dat er een liefde is die mogelijk nog groter is dan die voor je partner”

09/06/2023 - 13:04
"Of we zijn gezicht mogen volplakken met stickers? Prima. Een vaderdagbabbel over zijn kids? Geen probleem. Het is snel duidelijk: deze Louis Talpe zit goed in zijn vel. Laverend tussen een succesvolle acteercarrière – bioscoopfilm Het geheugenspel, Netflixfilm Oei, ik groei! en tv-serie Onder vuur – en het jonge vaderschap. “Ik had niet gedacht dat liefde voor je kinderen zo intens zou zijn.” "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Louis Talpe over het vaderschap: “Door mijn kinderen weet ik nu dat er een liefde is die mogelijk nog groter is dan die voor je partner” (09/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Of we zijn gezicht mogen volplakken met stickers? Prima. Een vaderdagbabbel over zijn kids? Geen probleem. Het is snel duidelijk: deze Louis Talpe zit goed in zijn vel. Laverend tussen een succesvolle acteercarrière – bioscoopfilm Het geheugenspel, Netflixfilm Oei, ik groei! en tv-serie Onder vuur – en het jonge vaderschap. “Ik had niet gedacht dat liefde voor je kinderen zo intens zou zijn.” [naar artikel]


2. Johan Terryn openhartig over vaderschap en liefde: “Ik ben toe aan een nieuwe relatie” (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

In het Joe-programma ‘Het Heilig Huis van Hanssen’ vertelde Johan Terryn, die zaterdagavond te zien is in de première van de musical ‘Mamma Mia’,... [naar artikel]


3. ‘Ik zag dat kindje liggen, en het deed me niks’: het vaderschap is niet altijd een shotje liefde (23/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Romeo o Romeo: mysterie rond mogelijk vaderschap Lukaku wordt nog wat groter (18/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

Lukaku is niet alleen een kei in scoren, maar doorgaans ook in het afschermen van zijn privéleven. Of hij momenteel een vriendin heeft? Niemand die het weet. Het laatste meisje dat aan hem gelinkt was, is de Nederlandse Sarah Mens. Maar begin vorig jaar liep die relatie op de klippen, bevestigde haar pa Harry nog in mei. [naar artikel]


5. VTM Nieuws-sportanker Maarten Breckx over het vaderschap: “Mijn ambitie is om zoveel mogelijk bij mijn gezin te zijn” (15/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Maarten Breckx (34) kan zijn geluk niet op. Vorige week zijn het VTM Nieuws-sportanker en zijn vrouw Lies de trotse ouders geworden van Georges.... [naar artikel]


6. Stan Van Samang vindt het vaderschap behoorlijk pittig: “Soms is het fijn om eens geen kinderen te hebben” (04/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Stan Van Samang (43) houdt wel van wat leven in de brouwerij. Is het niet op een podium als zanger, dan wel thuis bij zijn kinderen Lenny (5) en Stella (3). Die twee hebben behoorlijk wat energie en lef, waardoor Stan geen moment rust heeft. Zelfs ‘s nachts niet, vertelt hij in Story. “Ik zou het niet volhouden om ze 24 uur op 24 bij mij te hebben.” [naar artikel]


7. Jan Decleir: ‘Een familieman ben ik nog altijd niet. Ik heb drie kinderen bij drie verschillende moeders: dan heb je geen talent voor het vaderschap’ (08/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Ik heb drie kinderen bij drie verschillende moeders: dan heb je geen talent voor het vaderschap’: 9 verhalen die u na dit weekend kunt lezen (09/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. ‘Ik heb drie kinderen bij drie verschillende moeders: dan heb je geen talent voor het vaderschap’ (15/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!