Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Pommelien Thijs kondigt clubtournee aan: “Wie zie ik daar?”

17/06/2023 - 16:40
"Het gaat hard voor Pommelien Thijs (22). Het ‘#LikeMe’-gezicht scheerde in de afgelopen maanden al hoge toppen en op zaterdag kondigde Pommelien dan ook nog eens een nieuwe tournee aan. “Wie zie ik daar?”, klinkt het enthousiast op Instagram."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pommelien Thijs kondigt clubtournee aan: “Wie zie ik daar?” (17/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het gaat hard voor Pommelien Thijs (22). Het ‘#LikeMe’-gezicht scheerde in de afgelopen maanden al hoge toppen en op zaterdag kondigde Pommelien dan ook nog eens een nieuwe tournee aan. “Wie zie ik daar?”, klinkt het enthousiast op Instagram. [naar artikel]


2. Pommelien Thijs: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Pommelien Thijs, grote winnaar van de MIA’s: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Pommelien Thijs kondigt eerste album ‘Per Ongeluk’ aan: “Alles wat ik onbewust heb gedaan wees duidelijk naar dit album” (29/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Na hits als ‘Ongewoon’ en ‘Wat een idee’ kondigt Pommelien Thijs nu ook haar allereerste album aan. Op 23 juni komt ‘Per Ongeluk’ uit én staat ze in een uitverkochte zaal van De Roma om de liedjes meteen voor te stellen aan haar fans. “’Eerlijk’ is een fijn woord om ‘Per Ongeluk’ te omschrijven.” [naar artikel]


5. Van Pommelien Thijs tot Corey Taylor van Slipknot: Pinkpop kondigt 19 nieuwe artiesten aan (29/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


6. In ‘DIW dans la vallée’ herkende Koen Crucke zichzelf in Pommelien Thijs. Zij leek daar verrassend genoeg geen aanstoot aan te nemen (04/04/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. Daar is Spotify Wrapped weer: we luisterden dit jaar het meest naar Taylor Swift, Pommelien Thijs en Lost Frequencies (29/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

Muziekstreamingdienst Spotify heeft zijn ‘Wrapped’-lijst klaar, waarin gebruikers hun meest beluisterde artiesten, nummers en genres kunnen terugvinden. Taylor Swift is daarbij de meest gestreamde artiest wereldwijd, met liefst 26,1 miljard wereldwijde streams. [naar artikel]


8. Daar is Spotify ‘Wrapped’ weer: Pommelien Thijs, Taylor Swift en ‘De kroongetuigen’ bovenaan in België (29/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Pommelien Thijs en ‘Knokke Off’ gaan internationaal: “Hopen dat beelden van onze gemeente ook daar blijven hangen” (07/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

De hitserie ‘Knokke Off’ is vanaf nu ook in het buitenland te zien. Netflix lanceert de fictieserie internationaal onder de naam ‘High Tides’. Pommelien Thijs en co zullen onder andere gedubd worden in het Frans, Duits, Italiaans, Pools, Portugees en Spaans. In Knokke-Heist is men alvast zeer benieuwd naar de reacties. De Italiaanse krant Corriere della Sera pakte er online mee uit en tipte het als must-see. [naar artikel]


10. Gemeente Nijlen wil Pommelien Thijs benoemen tot ereburger: “Daar heb ik zelf nog nooit eerder aan gedacht” (25/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Nadat Pommelien Thijs (22) woensdagavond vijf MIA’s mee naar huis mocht nemen, verraste Peter Van de Veire haar op Radio2 met nog een ander opmerkelijk nieuwtje. De gemeente Nijlen overweegt namelijk om de zangeres tot ereburger te benoemen. “Daar had ik zelf nog nooit aan gedacht”, zegt Pommelien. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!