Boekingsplatform Resengo raamt dat er in Belgische restaurants in de eerste helft van dit jaar zo’n 500.000 personen niet zijn opgedaagd na een reservatie. De sector loopt zo mogelijk 75 tot 100 miljoen euro omzet per jaar mis. Voor een gemiddeld restaurant bedraagt het verlies jaarlijks tienduizenden euro’s. [naar artikel]
Door de verstrengde coronamaatregelen hebben restaurants veel minder klanten. Dat merkt ook Wim Cloots, de uitbater van het paardensteakrestaurant Horse House in Vilvoorde. Veel klanten annuleren ook hun restaurantbezoek. Wim heeft op een vrijdag gemiddeld 75 klanten, vandaag zijn er dat vier. [naar artikel]
Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]
Dat Deliveroo en Uber Eats een commissie van dertig procent vragen op elke bestelling, zet kwaad bloed bij restaurants, die door de lockdown afhankelijker geworden zijn van de bezorgdiensten. Ze vragen beschermende maatregelen, minister van Middenstand en Zelfstandigen Denis Ducarme (MR) bekijkt de zaak. [naar artikel]
Maaltijdbezorger Deliveroo was op een jaar tijd goed voor 29 miljoen euro extra inkomsten voor de Belgische horeca. Dat zegt althans Deliveroo zelf, dat een studie liet uitvoeren tussen juni 2016 en juni 2017. [naar artikel]
Maaltijdbezorger Deliveroo was op een jaar tijd goed voor 29 miljoen euro extra inkomsten voor de Belgische horeca. Dat zegt althans Deliveroo... [naar artikel]
"Voor het langer openhouden van de kerncentrales na 2025 zal er gekeken worden naar een wetenschappelijke studie die de bevoorradingszekerheid van... [naar artikel]
De Euro 7-norm treedt vanaf 1 juli 2025 in voege voor nieuwe wagens. “Dat betekent onder meer dat voertuigen vanaf dan minder CO2-uitstoot mogen uitstoten, wat betekent dat er nieuwe technologische ontwikkelingen nodig zijn. En dat kost veel geld”, verduidelijkt Alain De Jong, journalist bij GoCar, in een gesprek met Business AM. Beluister hieronder het […] [naar artikel]
Eerder deze week zei Robbe Jette, de Nederlandse minister van Klimaat en Energie, dat de kosten voor windenergie op zee worden onderschat. Volgens hem zal dit onvermijdelijk gevolgen hebben voor de elektriciteitsprijzen. De essentie: In een brief aan het Nederlandse parlement legt Jette uit dat het aansluiten van grote windparken op het Nederlandse elektriciteitsnet meer […] [naar artikel]
Hoe herkent u echte beroepskosten? Wat zijn gemengde en forfaitaire beroepskosten? "Het aantonen van de professionele meerwaarde van een lunch of een diner is geen exacte wetenschap." The post ‘Kosten maken om kosten te maken, is altijd fout’: zeven tips over beroepskosten voor zelfstandigen appeared first on Trends. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.