Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Pommelien Thijs maatje te groot voor Gentse Feesten: plein afgesloten omdat duizenden fans opdagen

18/07/2023 - 07:20
"Vol, voller, Korenmarkt. Het festivalplein midden in de Gentse Feesten liep maandagavond stampvol voor het optreden van de vrouw van het moment, Pommelien Thijs. Er kon werkelijk niemand meer bij. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pommelien Thijs maatje te groot voor Gentse Feesten: plein afgesloten omdat duizenden fans opdagen (18/07/2023 - Gazet van Antwerpen)

Vol, voller, Korenmarkt. Het festivalplein midden in de Gentse Feesten liep maandagavond stampvol voor het optreden van de vrouw van het moment, Pommelien Thijs. Er kon werkelijk niemand meer bij. [naar artikel]


2. Pommelien is maatje te groot voor de Gentse Feesten: plein afgesloten omdat duizenden fans opdaagden (18/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Vol, voller, Korenmarkt. Het festivalplein midden in de Gentse Feesten liep maandagavond helemaal vol voor het optreden van de vrouw van het moment, Pommelien Thijs. De politie moest ingrijpen en sloot het plein af. [naar artikel]


3. Waarom er opvallend weinig vrijgezellen opdagen in ‘Boer zkt vrouw’: “Slechts een derde van de vrijgezellen kwam opdagen” (11/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Je kan er niet naast kijken op tv: waar ‘Boer zoekt Vrouw’ ooit hele stallen liet vollopen met enthousiaste vrijgezellen, durven dit jaar maar weinig het avontuur aan. Amper tien nieuwsgierigen voor veeboer Niels (32), terwijl boerin Sanne zelfs maar negen kandidaten zal ontmoeten. De stapels liefdesbrieven van weleer zijn nergens meer te bespeuren. Heeft hun zoektocht naar liefde nog wel zin? “Dit is niet doorslaggevend voor het vinden van een partner,” sussen de makers. [naar artikel]


4. GENTSE FEESTEN LIVE. Pommelien Thijs zet de Feesten naar haar hand: 125.000 bezoekers op een weekdag, veel jonge fans op de Korenmarkt (18/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Gentse Feesten zijn goed op dreef. Met 510.000 bezoekers was het openingsweekend nog drukker dan dat van vorig jaar. Gisteren zette Pommelien Thijs dan weer de Korenmarkt in vuur en vlam. Dat er zo’n 125.000 feestvierders opdoken, kwam voor een groot deel door haar. Het plein moest zelfs worden afgesloten. Beleef de 180ste Gentse Feesten mee vanop de eerste rij in onze liveblog. [naar artikel]


5. GENTSE FEESTEN LIVE. Pommelien Thijs zorgt voor onvergetelijke avond, Korenmarkt afgesloten voor haar optreden (18/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Gentse Feesten zijn goed op dreef. Met 510.000 bezoekers was het openingsweekend nog drukker dan dat van vorig jaar. Gisteren zette Pommelien Thijs de Korenmarkt in vuur en vlam. Er stonden al in de voormiddag fans te wachten voor de zangeres van #LikeMe. En ze waren niet alleen: het plein moest opnieuw worden afgesloten. Beleef de 180ste Gentse Feesten mee vanop de eerste rij in onze liveblog. [naar artikel]


6. Pommelien Thijs: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Pommelien Thijs, grote winnaar van de MIA’s: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. MIA Night tijdens Lokerse Feesten: Regi, Metejoor, Pommelien Thijs en Bart Peeters (27/03/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. GENTSE FEESTEN LIVE. Samen met de zon verschijnen ook eerste feestvierders opnieuw, fans van Pommelien Thijs staan al klaar voor optreden (17/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Gentse Feesten zijn goed uit de startblokken geschoten. Met 510.000 bezoekers was het openingsweekend nog drukker dan dat van vorig jaar. Voorlopg is het nog niet erg druk in de binnenstad. Op de Korenmarkt staan wel al wat fans van Pommelien Thijs, die om 22.30 uur op de planken staat. Mis niets van deze 180ste Gentse Feesten in onze liveblog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!