Keuze genoeg voor wie op Tomorrowland de hongerige maag wil stillen. Van hamburgers en pasta tot net iets chiquere gerechtjes. Onze reporter ging op zoek naar de duurste én lekkerste hap op de festivalweide. [naar artikel]
Is het ontbijt of avondmaal? Een smaakbom in je mond of toch een tikkeltje ranzig? Om het antwoord te kennen, zal je moeten afreizen naar Long... [naar artikel]
Er is geen grotere klassieker dan heerlijke frietjes uit de frituur. Of je nu op vakantie bent of gewoon thuis, frietjes met mayonaise smaken altijd. Maar waar eet je de lekkerste aan de Belgische kust? En welke saté erbij overtuigt chef Luc Bellings in Knokke, Oostduinkerke, Middelkerke, Heist en Blankenberge? “Qua prijs-kwaliteit kan je hier zéker tevreden zijn.” [naar artikel]
Tomorrowland draait niet enkel om muziek. Ook de decors zijn belangrijk, de geuren, de kleuren én de smaken van het festival. “We zetten in op de vijf zintuigen”, zegt co-organisator en bezieler Manu Beers, “en smaak is er dus één van.” [naar artikel]
Geen verlepte zak frieten of triestige hamburger te bespeuren op Tomorrowland. Het festival levert niet alleen muzikaal wereldwijd zijn visitekaartje af, maar doet dat ook op culinair vlak. Enkele sterrenchefs roeren er tijdens het weekend in de potten, maar ook in het voedsel voor de doorsnee festivalganger wordt moeite geïnvesteerd. Dus trokken ook enkele inspecteurs van de culinaire gids Gault&Millau dit jaar opnieuw de weide in om op zoek te gaan naar de lekkerste hap. [naar artikel]
Een snelle hap, of een menu op Gault Millau-niveau? Onze reporters zoeken uit wat je moet proeven tijdens 3 weekends Tomorrowland. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.