22/07/2023 - 23:37
"Lionel Messi - wellicht de beste voetballer die ooit op deze planeet heeft rondgelopen - speelt niet langer in Europa. Hij voert zijn kunstjes vanaf dit seizoen op in de roze outfit van Inter Miami CF. Voetbalfan Chiara Lemmens (30) uit Koersel was getuige van Messi’s debuut… en van zijn historische winning goal."

1. Limburgse fan bij debuut van Messi voor Inter Miami CF: “Zijn doelpunt in de laatste minuut. Echt zot!” (22/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Lionel Messi - wellicht de beste voetballer die ooit op deze planeet heeft rondgelopen - speelt niet langer in Europa. Hij voert zijn kunstjes vanaf dit seizoen op in de roze outfit van Inter Miami CF. Voetbalfan Chiara Lemmens (30) uit Koersel was getuige van Messi’s debuut… en van zijn historische winning goal. [naar artikel]

2. Van een straf debuut gesproken: invaller Witsel redt Dortmund met doelpunt in laatste minuut (20/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Dortmund flirtte in de DFB-Pokal met de uitschakeling. Tot Axel Witsel in de negentigste minuut de 1-1 voorbij de doelman van tweedeklasser... [naar artikel]

3. Met minuut applaus, doelpunt in "Weber-minuut" en ruime zege herdenkt Cercle op gepaste wijze ex-topschutter (12/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge nam vandaag op een mooie wijze afscheid van Josip Weber. Voor de wedstrijd tegen Beerschot-Wilrijk klonk er één minuut lang... [naar artikel]

4. De laatste match, de laatste minuut, de laatste goal: Lucas Moura neemt afscheid van Tottenham met heerlijke solo (29/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Mooier kan je geen afscheid nemen. In zijn allerlaatste match voor Tottenham Hotspur kwam Lucas Moura tot scoren, en dat in minuut 95! Met een heerlijke solo duwde de Braziliaan het degradatiemes nog wat dieper in de wonde bij Leeds United. Moura werd na z’n laatste actie voor de Spurs op handen gedragen, hij vertrekt in de zomer transfervrij. [naar artikel]

5. Bayern München pakt Duitse Supercup dankzij penalty’s en eigen doelpunt in laatste minuut (05/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Bayern München heeft de Duitse Supercup gewonnen na een thriller van formaat in en tegen de grote rivaal Borussia Dortmund. Christian Pulisic en Pierre-Emerick Aubameyang brachten de geel-zwarten tot twee keer toe op voorsprong, maar Robert Lewandowski en een eigen doelpunt van Dortmund-doelman Roman Bürki in de allerlaatste minuut zorgden voor de 2-2 eindstand. In de strafschoppenreeks trok Bayern aan het langste eind. [naar artikel]

6. Belgen in het buitenland – Kalidou Koulibaly houdt titelkansen Napoli gaaf met doelpunt in laatste minuut (22/04/2018 - Metro)

Napoli heeft zondag de topper in de Italiaanse Serie A tegen Juventus gewonnen. Op speeldag 34 gingen de Napolitanen, met Dries Mertens in de basis, in extremis met 0-1 winnen in Turijn. Een intense wedstrijd met kansen aan beide kanten leek lang op een 0-0 gelijkspel af te stevenen, maar daar stak Kalidou Koulibaly (ex-Genk, […] Het bericht Belgen in het buitenland – Kalidou Koulibaly houdt titelkansen Napoli gaaf met doelpunt in laatste minuut verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. CHALLENGER PRO LEAGUE. Jong Genk wint met doelpunt in laatste minuut met 3-2 van RSCA Futures (16/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Jong Genk heeft op de negende speeldag van de Challenger League zondag verrassend met 3-2 gewonnen tegen de leeftijdsgenoten van Anderlecht (RSCA Futures). [naar artikel]

8. Kroatische tweeling ziet levenslicht in de laatste minuut van 2023 en de eerste minuut van 2024 (03/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

In Kroatië is tijdens de eindejaarsperiode een tweeling geboren. Op zich geen spectaculair nieuws, behalve dat de ene baby op de valreep van 2023 het levenslicht zag en de andere baby net in het nieuwe jaar geboren werd. Dat melden ziekenhuisbronnen aan Kroatische media. [naar artikel]

9. Kroatische tweeling geboren in laatste minuut van 2023 en eerste minuut van 2024 (03/01/2024 - VRT NWS)

In Kroatië heeft een wonderlijke geboorte plaatsgevonden. De moeder van een tweeling beviel rond middernacht. De oudste baby, een meisje, werd om 1 minuut voor 12 geboren. Haar broertje volgde net 1 minuut over 12. De twee kindjes hebben dus een verschillend geboortejaar en dat is uitzonderlijk. [naar artikel]

10. LIVE. Wat een debuut! Haaland scoort meteen een hattrick bij zijn debuut voor Dortmund (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 18de speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • WWK ARENA • Dortmund staat vierde, Augsburg tiende [naar artikel]