Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE. Oekraïne eist droneaanval op Moskou op

25/07/2023 - 01:33
"Oekraïne heeft maandag de droneaanval op Moskou tijdens de nacht van zondag op maandag opgeëist. Het ging om een speciale operatie van de militaire inlichtingendienst, zo heeft een bron binnen defensie in Oekraïne te kennen gegeven aan het Franse persagentschap AFP. Bij een Russische aanval in de oblast Donetsk in het oosten van Oekraïne is een tienjarige jongen omgekomen als gevolg van de clustermunitie die daarbij werd gebruikt. En de Russische president Poetin heeft zijn handtekening gezet onder een wet over de nieuwe leeftijdsgrens voor reservisten. Die zal de maximumleeftijd voor alle rangen met vijf jaar omhoogtrekken. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE. Oekraïne eist droneaanval op Moskou op (25/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Oekraïne heeft maandag de droneaanval op Moskou tijdens de nacht van zondag op maandag opgeëist. Het ging om een speciale operatie van de militaire inlichtingendienst, zo heeft een bron binnen defensie in Oekraïne te kennen gegeven aan het Franse persagentschap AFP. Bij een Russische aanval in de oblast Donetsk in het oosten van Oekraïne is een tienjarige jongen omgekomen als gevolg van de clustermunitie die daarbij werd gebruikt. En de Russische president Poetin heeft zijn handtekening gezet onder een wet over de nieuwe leeftijdsgrens voor reservisten. Die zal de maximumleeftijd voor alle rangen met vijf jaar omhoogtrekken. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


2. Live - Kremlin: ‘Geen staat van beleg na droneaanval op Moskou’ (31/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - ‘Droneaanval op Moskou succesvol afgeweerd’: Rusland beschuldigt Oekraïne van terrorisme (04/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - ‘Droneaanval in buurt Moskou afgeslagen’ • Westerse bedrijven die Rusland niet verlieten, maken miljarden omzet (04/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. LIVE. “Geen gewonden na nachtelijke droneaanval in Moskou” - Poetin: “Rusland neemt Oekraïense graanuitvoer naar Afrika over” (24/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

In het centrum van Moskou zijn maandagochtend rond 4 uur twee kantoorgebouwen getroffen door drones. Daarbij zijn geen gewonden gevallen, meldt het stadsbestuur. Het Russische ministerie van Defensie zegt dat twee drones zijn onderschept en beschuldigt Kiev van de “terroristische daad”. De Russische president Poetin heeft vandaag in een verklaring gezegd dat Rusland de Oekraïense uitvoer van graan naar Afrika zal overnemen. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


6. Live - Atoomagentschap IAEA vindt mijnen bij kerncentrale Zaporizja • Droneaanval op Moskou ‘was speciale operatie Oekraïne’ (25/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. LIVE. Zeker een gewonde bij nieuwe droneaanval in Moskou, twee gebouwen beschadigd (30/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Oekraïne hoeft niet te vrezen voor uitvallen van voorzieningen in de winter door de oorlog, probeert de regering haar burgers gerust te stellen. De Russische president Vladimir Poetin staat intussen niet negatief tegenover gesprekken met Oekraïne. Dat zei hij zaterdagavond op een persconferentie. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


8. Live - Wolkenkrabber in Moskou opnieuw geraakt bij droneaanval (01/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. LIVE OEKRAÏNE. Hevige explosie op fabrieksterrein bij Moskou: mogelijk nieuwe droneaanval (09/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bij een hevige explosie in de Russische stad Sergiev Posad, op zo’n 70 kilometer ten noordoosten van Moskou, zijn een tiental mensen gewond geraakt. Oekraïne meldt afgeslagen Russische aanvallen in het oosten. En in Wit-Rusland, vlak bij de Oekraïense grens, bouwt Wagner een tentenstad voor zo’n 1.000 huurlingen. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!