Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE. ‘Hoofdaanval Oekraïense tegenoffensief begonnen’, Zelensky: “Zeer goed nieuws van het front”

27/07/2023 - 10:36
"Volgens het Amerikaanse ministerie van Defensie is de hoofdaanval van het Oekraïense tegenoffensief begonnen. Een officiële bevestiging van Oekraïense zijde is er niet, maar president Volodymyr Zelensky zei gisterenavond wel dat er “zeer goed nieuws is gekomen van het front”. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - New York Times: ‘Hoofdaanval Oekraïens tegenoffensief is begonnen’ • Zelensky meldt ‘zeer goed nieuws’ van het front (26/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. LIVE. ‘Hoofdaanval Oekraïense tegenoffensief begonnen’, Zelensky: “Zeer goed nieuws van het front” (27/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Volgens het Amerikaanse ministerie van Defensie is de hoofdaanval van het Oekraïense tegenoffensief begonnen. Een officiële bevestiging van Oekraïense zijde is er niet, maar president Volodymyr Zelensky zei gisterenavond wel dat er “zeer goed nieuws is gekomen van het front”. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


3. Live - Tweedaagse Rusland-Afrika-top van start in Sint-Petersburg • ‘Hoofdaanval Oekraïens tegenoffensief is begonnen’ (27/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Oekraïne voert offensief op drie assen, maar ‘hoofdaanval is nog altijd niet gelanceerd’ (13/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Kremlin geeft Europa schuld van stillegging Nord Stream 1 • Zelensky: ‘Tegenoffensief boekt vooruitgang’ (05/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Oekraïens tegenoffensief is ‘onvermijdelijk’ volgens Wagner-baas Prigozjin • Zelensky had ‘lang en zinvol’ gesprek met Chinese president Xi (26/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. President Zelensky zegt dat Oekraïne meer tijd nodig heeft voor langverwacht tegenoffensief (11/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft gezegd dat zijn land meer tijd nodig heeft om een langverwacht tegenoffensief tegen Rusland te starten, omdat het leger wacht op hulp uit het Westen. [naar artikel]


8. Live - Zelensky: Oekraïne heeft meer tijd nodig voor langverwacht tegenoffensief (11/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!