Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Oekraïne voert offensief op drie assen, maar ‘hoofdaanval is nog altijd niet gelanceerd’

13/06/2023 - 16:04
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Oekraïne voert offensief op drie assen, maar ‘hoofdaanval is nog altijd niet gelanceerd’ (13/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Live - New York Times: ‘Hoofdaanval Oekraïens tegenoffensief is begonnen’ • Zelensky meldt ‘zeer goed nieuws’ van het front (26/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Tweedaagse Rusland-Afrika-top van start in Sint-Petersburg • ‘Hoofdaanval Oekraïens tegenoffensief is begonnen’ (27/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. LIVE. ‘Hoofdaanval Oekraïense tegenoffensief begonnen’, Zelensky: “Zeer goed nieuws van het front” (27/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Volgens het Amerikaanse ministerie van Defensie is de hoofdaanval van het Oekraïense tegenoffensief begonnen. Een officiële bevestiging van Oekraïense zijde is er niet, maar president Volodymyr Zelensky zei gisterenavond wel dat er “zeer goed nieuws is gekomen van het front”. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


5. 'Ik blijf altijd een offensief denkende trainer' (28/03/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Niemand twijfelt nog: er komt een nieuw Russisch offensief in Oekraïne, en daarom krijgt Kiev de wapens die het altijd al wilde (13/01/2023 - Het Belang van Limburg)

In de vroege lente of ten laatste de vroege zomer wil Rusland zich opnieuw wagen aan een grootschalig offensief in Oekraïne. Dat is de vaste overtuiging van Oekraïne en haar Westerse bondgenoten. Die laatste maken alles klaar om Kiev snel van het nodige materiaal te voorzien om de nieuwe aanval te beantwoorden. Wapens waar president Volodimir Zelenski al lang om vraagt, maar die hij tot nu niet kreeg. Aanwijzingen zijn er in elk geval genoeg dat het scenario in het Kremlin op tafel ligt. [naar artikel]


7. Niemand twijfelt nog: er komt een nieuw Russisch offensief in Oekraïne. En daarom krijgt Kyiv de wapens die het altijd al wilde (13/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

In de vroege lente of ten laatste de vroege zomer wil Rusland zich opnieuw wagen aan een grootschalig offensief in Oekraïne. Dat is de vaste overtuiging van Oekraïne en haar Westerse bondgenoten. Die laatste maken alles klaar om Kyiv snel van het nodige materiaal te voorzien om de nieuwe aanval te beantwoorden. Wapens waar president Volodymyr Zelensky al lang om vraagt, maar die hij tot nu niet kreeg. Aanwijzingen zijn er in elk geval genoeg dat het scenario in het Kremlin op tafel ligt. [naar artikel]


8. “Altijd onzeker, altijd zoekend, altijd vragend. Zo is Will ten voeten uit”: onze man blikt terug op de carrière van Will Tura (26/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een carrière van ruim zestig jaar, meer dan 10.000 optredens en tientallen tijdloze hits. Will Tura (83) heeft de afgelopen decennia een indrukwekkend palmares bij elkaar gezongen. Nu z'n tribute-concerten in het Sportpaleis dichterbij komen, blikt journalist Mark Coenegracht terug op de meest unieke én pijnlijke momenten die hij met Tura beleefde. “Minuten nadat de wereld Will aan het werk had gezien, trof ik de zanger helemaal alleen aan net buiten de Kathedraal.” [naar artikel]


9. Als je oudere broer of zus alles kan: ‘Opgroeien met Dries betekent dat je altijd, altijd, altijd de slechtste bent’ (15/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!