Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

William Boeva en Hakim Chatar nemen deel aan ‘Celebrity masterchef Vlaanderen’: “Denk dat ik al rond de 2.000 restaurants bezocht”

03/08/2023 - 09:52
"Na Sarah Puttemans en Cath Luyten zullen ook William Boeva en Hakim Chatar de keukens van ‘Celebrity masterchef Vlaanderen’ onveilig maken. Het programma is dit najaar te zien bij Play4."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. William Boeva en Hakim Chatar nemen deel aan ‘Celebrity masterchef Vlaanderen’: “Denk dat ik al rond de 2.000 restaurants bezocht” (03/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Na Sarah Puttemans en Cath Luyten zullen ook William Boeva en Hakim Chatar de keukens van ‘Celebrity masterchef Vlaanderen’ onveilig maken. Het programma is dit najaar te zien bij Play4. [naar artikel]


2. William Boeva en Hakim Chatar doen mee aan ‘Celebrity Masterchef’: “Al zeker 2.000 restaurants bezocht” (03/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Twee nieuwe namen dienen zich aan voor ‘Celebrity MasterChef’. Naast Sarah Puttemans en Cath Luyten doen ook comedian William Boeva en dj Hakim Chatar een gooi naar de titel. De kookwedstrijd gaat dit najaar van start op Play 4. [naar artikel]


3. Na William Boeva en Sarah Puttemans: ook deze BV's wagen zich aan ‘Celebrity Masterchef’ (16/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na elf jaar haalt de zender Play 4 het tv-programma ‘Celebrity Masterchef Vlaanderen’ van onder het stof, waarin traditiegetrouw tien BV’s het zullen uitvechten in de keuken. Maar wie zijn de andere bekende koppen, naast Sarah Puttemans, Cath Luyten, William Boeva en Hakim Chatar? [naar artikel]


4. BV 24/7. William Boeva is nog niet helemaal klaar voor ‘Celebrity MasterChef’ en Ella Leyers viert haar 35ste verjaardag (04/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. [naar artikel]


5. ‘Ik merkte dat ik echt nog een nitwit was op vlak van koken’: Charlie Dewulf, William Boeva en Cath Luyten over ‘Celebrity MasterChef’ (10/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Van Bent Van Looy tot Linde Merckpoel: deze tien Bekende Vlamingen staan achter het fornuis in ‘Celebrity masterchef Vlaanderen’ (16/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Dit najaar wordt er gekookt door tien Bekende Vlamingen in het nieuwe ‘Celebrity masterchef Vlaanderen’ op Play4. Onder anderen muzikant Bent Van Looy en actrice Lynn Van den Broeck wagen hun kans. [naar artikel]


7. KIJKRAPPORT. “Eindelijk nog eens een BV-programma dat je níet wil afzetten”: onze man smult van ‘Celebrity Masterchef Vlaanderen’ (06/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Net wanneer je denkt dat je het zó hard hebt gehad met al die tv-concours met BV’s duikt er toch een programma op dat het doodgebloede genre injecteert met fraîcheur. ‘Celebrity Masterchef Vlaanderen' is verre van een nieuw format - sinds 1990 loopt de originele versie op BBC, en ook VTM pakte tussen 2010 en 2012 uit met een eigen variant - maar de eerste twee afleveringen op ‘Play4' bewezen dat er geen spatje sleet op de succesformule zit. Bloed, zweet en tranen, daar gaat onze tv-recensent maar al te graag voor zitten. [naar artikel]


8. Wie naar ‘Celebrity Masterchef Vlaanderen’ kijkt, ziet pas écht hoe invloedrijk Ottolenghi de voorbije jaren is geweest (07/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Dit zijn de drie finalisten van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’: “Nu wordt het serieus” (09/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Niemand geeft graag verstek op een zucht van de eindmeet. Maar regels zijn regels, en dus moest de jury van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ nog één kandidaat huiswaarts sturen voor de finale van start gaat. “Het was gemakkelijker geweest als iemand een blunder had begaan.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!