Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Oekraïne valt Russische olietanker aan: beelden tonen hoe zeedrone naar schip toe racet en inslaat

05/08/2023 - 11:51
"Oekraïne heeft gisteravond een Russische olietanker aangevallen in de buurt van de Krimbrug. Dat gebeurde met een zeedrone waarop 450 kilogram TNT was aangebracht. De explosieven sloegen een gat in de rechterzijde van het schip, vlak bij de machinekamer. Beelden die op berichtenkanaal Telegram werden gedeeld, tonen het moment dat de tanker geraakt wordt."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Oekraïne valt Russische olietanker aan: beelden tonen hoe zeedrone naar schip toe racet en inslaat (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Oekraïne heeft gisteravond een Russische olietanker aangevallen in de buurt van de Krimbrug. Dat gebeurde met een zeedrone waarop 450 kilogram TNT was aangebracht. De explosieven sloegen een gat in de rechterzijde van het schip, vlak bij de machinekamer. Beelden die op berichtenkanaal Telegram werden gedeeld, tonen het moment dat de tanker geraakt wordt. [naar artikel]


2. Rusland dreigt met vergelding nadat Oekraïne Russische olietanker aanvalt met zeedrone (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Oekraïne heeft gisteravond een Russische olietanker aangevallen in de buurt van de Krimbrug. Dat gebeurde met een zeedrone waarop 450 kilogram TNT was aangebracht. De explosieven sloegen een gat in de rechterzijde van het schip, vlak bij de machinekamer. Rusland heeft intussen gedreigd met vergelding. [naar artikel]


3. KIJK. Hypermodern Russisch patrouilleschip zinkt door aanval met zeedrone: beelden tonen hoe schip bestookt wordt en ontploft (05/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense militaire inlichtingendienst deelt beelden van een aanval op een Russische patrouilleboot vlakbij de Krim. Volgens de inlichtingendienst en Russische militaire blogs zou het gaan om de ‘Sergej Kotov’, een van de modernste schepen van de Russische vloot in de Zwarte Zee. [naar artikel]


4. Live - Russische minister van Defensie bezoekt soldaten aan het front • ‘Russisch oorlogsschip zwaar beschadigd door zeedrone’ (04/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - ‘Russisch oorlogsschip zwaar beschadigd door zeedrone’ • Russische minister van Defensie bezoekt soldaten aan het front (04/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Russische tanker aangevallen door Oekraïense zeedrone, niet ver van Krimbrug  (05/08/2023 - VRT NWS)

Bij een Oekraïense aanval met een zeedrone is een Russische tanker beschadigd geraakt. De tanker lag in de Straat van Kertsj, de zeestraat tussen het schiereiland Krim en Rusland. [naar artikel]


7. LIVE OEKRAÏNE. Rusland: aanval met zeedrone op Krimbrug afgeweerd - Militaire oefening van NAVO in Baltische Zee simuleert Russische aanval (02/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Rusland beweert een aanval met een zeedrone op de Krimbrug te hebben afgeweerd. Dat meldt het ministerie van Defensie in de nacht van vrijdag op zaterdag. Ondertussen laat de NAVO deze maand haar spierballen zien tijdens een grootschalige militaire oefening op de Baltische Zee. Voor het eerst oefent het bondgenootschap scenario’s met Russische aanvallen. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog. [naar artikel]


8. LIVE OEKRAÏNE. Rusland: aanvallen met zeedrone op Krimbrug afgeweerd - Militaire oefening van NAVO in Baltische Zee simuleert Russische aanval (02/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Rusland beweert drie aanvallen met zeedrones op de Krimbrug te hebben afgeweerd. Dat meldt het ministerie van Defensie in de nacht van vrijdag op zaterdag. Ondertussen laat de NAVO deze maand haar spierballen zien tijdens een grootschalige militaire oefening op de Baltische Zee. Voor het eerst oefent het bondgenootschap scenario’s met Russische aanvallen. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog. [naar artikel]


9. Live - Beelden tonen moment waarop drone Russische olietanker treft • ‘Extreem hevige strijd’ rond Bachmoet (05/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Beelden tonen moment waarop drone Russische olietanker treft, Rusland dreigt met vergelding (05/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!