Voor zijn eigen gazpacho zweert topchef Thijs Vervloet bij 100% gezeefde tomaten. Maar hoe doen de merken uit de supermarkt het? Van zomergevoel tot zure oprispingen, zo blijkt uit deze test. [naar artikel]
Voor zijn eigen gazpacho zweert topchef Thijs Vervloet bij 100% gezeefde tomaten. Maar hoe doen de merken uit de supermarkt het? Van zomergevoel tot zure oprispingen, zo blijkt uit deze test. [naar artikel]
Sterrenchef Thijs Vervloet proefde negen merken diepvriespuree en gaf er vier een onvoldoende. Maar er is hoop. “Met wat toevoegingen in je eigen keuken kan je van de meeste purees nog wel iets maken.” Behalve McCain, dat is een verloren zaak volgens de chef. “Hun puree kan ik echt niet linken aan de smaak van aardappelen.” [naar artikel]
Sterrenchef Thijs Vervloet (30), bekend van zijn restaurant Colette in Westerlo, opent binnenkort een tweede zaak op de Markt in Berlaar. Voor PAPS gaat hij samenwerken met de Nijlense apotheker en bierbrouwer Louis Smets (59). Naast een bistro komt er ook een smaakboetiek met de focus op authentieke en artisanale producten. [naar artikel]
Smaak Boetiek PAPS van de Westelse sterrenchef Thijs Vervloet en zijn zakenpartner Louis Smets is vrijdag officieel geopend. Klanten kunnen voortaan op de Markt in Berlaar terecht voor delicatessen en topproducten. De gelijknamige bistro opent woensdag. [naar artikel]
Het Westelse sterrenrestaurant Colette van chef-kok Thijs Vervloet verhuisde tijdens de coronacrisis tijdelijk naar het Paviljoen aan De Vijvers in Averbode. Zijn goede vriend Jan Decan opent op 19 augustus restaurant Decan in het pand in de Sint-Lambertusstraat in Westerlo. [naar artikel]
Met radijsjes of met honing en granola: of je het nu hartig of zoet eet, zo’n kommetje plattekaas kan smaken. Tenminste als je het juiste merk kiest. Sterrenchef Thijs Vervloet proeft 8 keer volle plattekaas of, zoals de Nederlanders het noemen, kwark: “Als de zuren niet in balans zijn, is het smakeloos.” [naar artikel]
Weinig producten waarvan je in de supermarkt zoveel variaties en merken vindt als mosterd. Maar hoe kies je de beste kwaliteit? Kijk naar de ingrediëntenlijst, zo tipt sterrenchef Thijs Vervloet. En daarbij geldt: “Hoe korter die lijst, hoe beter.” Bij het proeven van 11 soorten milde mosterd kwamen de twee meest ambachtelijke merken dan ook het beste uit de test. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.