Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

DE GROTE TEST. Sterrenchef Thijs Vervloet proeft gazpacho uit de supermarkt: “Van deze krijg ik zure oprispingen”

13/08/2023 - 12:58
"Voor zijn eigen gazpacho zweert topchef Thijs Vervloet bij 100% gezeefde tomaten. Maar hoe doen de merken uit de supermarkt het? Van zomergevoel tot zure oprispingen, zo blijkt uit deze test."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. DE GROTE TEST. Sterrenchef Thijs Vervloet proeft gazpacho uit de supermarkt: “Van deze krijg ik zure oprispingen” (13/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Voor zijn eigen gazpacho zweert topchef Thijs Vervloet bij 100% gezeefde tomaten. Maar hoe doen de merken uit de supermarkt het? Van zomergevoel tot zure oprispingen, zo blijkt uit deze test. [naar artikel]


2. DE GROTE TEST. Sterrenchef Thijs Vervloet proeft gazpacho: “Van deze krijg ik een hele dag zure oprispingen” (12/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Voor zijn eigen gazpacho zweert topchef Thijs Vervloet bij 100% gezeefde tomaten. Maar hoe doen de merken uit de supermarkt het? Van zomergevoel tot zure oprispingen, zo blijkt uit deze test. [naar artikel]


3. Sterrenchef Thijs Vervloet opent nieuwe zaak in Berlaar: “Tweede baby naast Colette” (28/01/2020 - Gazet van Antwerpen)

Sterrenchef Thijs Vervloet (30), bekend van zijn restaurant Colette in Westerlo, opent binnenkort een tweede zaak op de Markt in Berlaar. Voor PAPS gaat hij samenwerken met de Nijlense apotheker en bierbrouwer Louis Smets (59). Naast een bistro komt er ook een smaakboetiek met de focus op authentieke en artisanale producten. [naar artikel]


4. Delicatessenzaak van sterrenchef Thijs Vervloet opent, woensdag volgt bistro: “Culinaire hotspot voor de hele streek” (05/06/2020 - Gazet van Antwerpen)

Smaak Boetiek PAPS van de Westelse sterrenchef Thijs Vervloet en zijn zakenpartner Louis Smets is vrijdag officieel geopend. Klanten kunnen voortaan op de Markt in Berlaar terecht voor delicatessen en topproducten. De gelijknamige bistro opent woensdag. [naar artikel]


5. Pand van sterrenchef Thijs Vervloet in Westerlo krijgt nieuwe opvulling met restaurant van vriend (24/07/2020 - Gazet van Antwerpen)

Het Westelse sterrenrestaurant Colette van chef-kok Thijs Vervloet verhuisde tijdens de coronacrisis tijdelijk naar het Paviljoen aan De Vijvers in Averbode. Zijn goede vriend Jan Decan opent op 19 augustus restaurant Decan in het pand in de Sint-Lambertusstraat in Westerlo. [naar artikel]


6. DE GROTE TEST. Sterrenchef Thijs Vervloet vindt duurste én spotgoedkope plattekaas het lekkerst: “Prijs-kwaliteit is deze zeker in orde” (11/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Met radijsjes of met honing en granola: of je het nu hartig of zoet eet, zo’n kommetje plattekaas kan smaken. Tenminste als je het juiste merk kiest. Sterrenchef Thijs Vervloet proeft 8 keer volle plattekaas of, zoals de Nederlanders het noemen, kwark: “Als de zuren niet in balans zijn, is het smakeloos.” [naar artikel]


7. DE GROTE TEST. Sterrenchef Thijs Vervloet is streng voor milde mosterd, maar de allerbeste kost amper 99 cent (04/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Weinig producten waarvan je in de supermarkt zoveel variaties en merken vindt als mosterd. Maar hoe kies je de beste kwaliteit? Kijk naar de ingrediëntenlijst, zo tipt sterrenchef Thijs Vervloet. En daarbij geldt: “Hoe korter die lijst, hoe beter.” Bij het proeven van 11 soorten milde mosterd kwamen de twee meest ambachtelijke merken dan ook het beste uit de test. [naar artikel]


8. Sterrenchef Thijs Vervloet test mosselen aan de kust: “Hier denk je op geen enkel moment de beste te vinden én toch gebeurt het” (05/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Hét kustgerecht bij uitstek is zonder twijfel mossel met friet. Tweesterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers ging voor ons op zoek naar de beste pot mosselen natuur. En hij vond die op een heel onverwachte plek. [naar artikel]


9. DE GROTE TEST. Sterrenchef Thijs Vervloet proeft diepvriespuree en deelt 0 uit aan A-merk: “Plaatsvervangende schaamte” (23/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Sterrenchef Thijs Vervloet proefde negen merken diepvriespuree en gaf er vier een onvoldoende. Maar er is hoop. “Met wat toevoegingen in je eigen keuken kan je van de meeste purees nog wel iets maken.” Behalve McCain, dat is een verloren zaak volgens de chef. “Hun puree kan ik echt niet linken aan de smaak van aardappelen.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!