13/08/2023 - 17:06
"Op de derde speeldag van de Jupiler Pro League gaat Club Brugge op bezoek bij Eupen. Pakt blauw-zwart een nieuwe driepunter? Volg het hier op de voet!"

1. Verhaeghe betaalde 600.000 euro netto voor Club Brugge: de raid op blauwzwart in 10 stappen (05/03/2021 - Express)

Bart Verhaeghe en zijn bondgenoten kregen Club Brugge in 2012 voor amper 600.000 euro in handen, omdat de historische vzw achter de volksclub liet betijen. Dat blijkt uit een grondige doorlichting van de boeken door de redactie van Business AM. Bij de aangekondigde beursgang kan de ondernemer daardoor een nog grotere meerwaarde opstrijken dan gedacht. […] The post Verhaeghe betaalde 600.000 euro netto voor Club Brugge: de raid op blauwzwart in 10 stappen appeared first on Business AM. [naar artikel]

2. LIVE. Lukaku zet Belgen op voorsprong tegen Schotland, vergroten Rode Duivels hun voorsprong in tweede helft? (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Alleen Casteels en Boyata ontbreken bij Duivels • Tielemans in basis ten koste van Mertens • Schotland zonder Robertson aan de aftrap • Ref:... [naar artikel]

3. LIVE BODO/GLIMT-CLUB BRUGGE. ‘Mister Europe’ Hans Vanaken brengt Club Brugge op voorsprong na prima aanval (05/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na vier wedstrijden zonder overwinning hoopt Club Brugge op bezoek bij het Noorse Bodo/Glimt weer aan te knopen met de zege. Pakt blauw-zwart zo meteen ook z'n eerste driepunter in de Conference League? Mis hier niets van de aanloop naar het duel en de wedstrijd zelf! [naar artikel]

4. LIVE OHL-CLUB BRUGGE. Ferran Jutglà zet Club Brugge net voor rust op voorsprong met prachtig afstandsschot (26/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Igor Thiago én Ferran Jutglà staan samen aan de aftrap terwijl Club Brugge bij OH Leuven op zoek gaat naar een deugddoende driepunter. Net voor rust knalde Jutglà Club Brugge van buiten de zestien op voorsprong. Andreas Skov Olsen sukkelt sinds de derby tegen Cercle met een spierblessure en begint op de bank. Helpt het spitsenexperiment van Deila blauw-zwart aan de zege? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

5. LIVE AA GENT-CLUB BRUGGE. Club Brugge op voorsprong bij de rust dankzij Thiago (16/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent ontvangt Club Brugge in de kwartfinales van de Croky Cup. In een rasechte ‘Slag om Vlaanderen’ strijden de twee teams om een plaats bij de laatste vier. Wie bekert verder? Volg de match live op deze pagina! [naar artikel]

6. LIVE. Antwerp is gevaarlijkste ploeg in tweede helft, houdt Club Brugge voorsprong vast? (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag Champions’ Play-offs [naar artikel]

7. LIVE. Prevljak zet Eupen een tweede keer op voorsprong tegen Club Brugge (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag • Am Kehrweg • Club won moeizaam met 3-2 van RC Genk • Eupen verloor in Charleroi met 3-1 [naar artikel]

8. LIVE CLUB BRUGGE-KV MECHELEN. Werk op de plank voor blauw-zwart in tweede helft: Malinwa op voorsprong (30/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen wijzigingen in de basiself van Club Brugge, drie dagen na de 3-0-zege tegen het Deense Aarhus. Kloppen de mannen van Ronny Deila ook KV Mechelen? Volg het op deze pagina! [naar artikel]

9. LIVE EUPEN-CLUB BRUGGE. Diept blauw-zwart de voorsprong in de tweede helft nog wat uit? (13/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op de derde speeldag van de Jupiler Pro League gaat Club Brugge op bezoek bij Eupen. Pakt blauw-zwart een nieuwe driepunter? Volg het hier op de voet! [naar artikel]

10. LIVE UNION-CLUB BRUGGE. Pijlsnelle Amoura zet de thuisploeg met zijn tweede van de avond opnieuw op voorsprong (05/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de deugddoende bekerzege trekt Club Brugge naar leider Union. Wie wint de kraker in het Joseph Marienstadion? Volg het in onze liveblog hieronder. Voorlopig staat het 2-1. [naar artikel]