09/11/2018 - 20:59
"• Topper in 1B tussen KV Mechelen en Union • AFAS Stadion • Union moet met 5 doelpunten verschil winnen om periodetitel te pakken • KV..."

1. LIVE. Van Damme kopt Mechelen op voorsprong na fraaie assist van Kaya! Periodetitel nog dichterbij voor Malinwa (09/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Topper in 1B tussen KV Mechelen en Union • AFAS Stadion • Union moet met 5 doelpunten verschil winnen om periodetitel te pakken • KV... [naar artikel]

2. Wouter Vrancken met Malinwa op een zucht van eerste periodetitel: “Iedere keer weer 3-0, het is bijna absurd” (09/11/2018 - Gazet van Antwerpen)

Voor Malinwa-supporters die lijden aan ‘triskaphobia’(de angst voorhet ‘cijfer 3’) zijnhet zware tijden.Na zes 3-0-zegesop een rij probeertKV Mechelen vanavondtegen Union de kroon op hetwerk te zetten. Door een statement te maken én de eerste periodetitel officieel op zakte steken. [naar artikel]

3. LIVE KV MECHELEN-CHARLEROI. Malinwa op een 2-0-voorsprong: Storm en Hairemans scoren (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 24 • Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • AFAS Stadion [naar artikel]

4. LIVE ANTWERP-KV MECHELEN. Ekkelenkamp brengt ‘Great Old’ op voorsprong na geknoei in Malinwa-defensie (05/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op de Bosuil staan vandaag Antwerp en KV Mechelen tegenover elkaar. Beide ploegen spelen op 30 april de finale van de Beker van België. Ekkelenkamp opende op het kwartier de score. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! [naar artikel]

5. LIVE UNION-KV MECHELEN. Teuma zet de Brusselaars met een strafschop op voorsprong tegen Malinwa (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Malinwa opende al na 5 minuten de score dankzij een doelpunt van Ngoy. Lapoussin bracht Union enkele minuten later op gelijke hoogte. Tien minuten na rust loodste kapitein Teuma zijn ploeg op voorsprong. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

6. LIVE CLUB BRUGGE-KV MECHELEN. Werk op de plank voor blauw-zwart in tweede helft: Malinwa op voorsprong (30/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen wijzigingen in de basiself van Club Brugge, drie dagen na de 3-0-zege tegen het Deense Aarhus. Kloppen de mannen van Ronny Deila ook KV Mechelen? Volg het op deze pagina! [naar artikel]

7. LIVE MECHELEN-UNION. Heerlijke goal van Malinwa: Mrabti knalt de thuisploeg op voorsprong (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Union blinkt met 9 op 9 weer helemaal bovenaan het klassement. De Brusselaars zijn voor het derde seizoen op rij aan het verbazen. Trekken ze hun goeie lijn onder Alexander Blessin ook door tegen KV Mechelen? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

8. LIVE MECHELEN-UNION. Puertas treft de lat, nadat 2-0 van Lauberbach wordt afgekeurd: Malinwa op voorsprong (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE MECHELEN-UNION. Malinwa doet het op de tegenaanval: Hairemans met de dubbele voorsprong (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE STVV-KV MECHELEN. Thuisploeg gaat rusten met zuinige voorsprong, doelman Suzuki houdt Malinwa van gelijkmaker (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

STVV en KV Mechelen sluiten de speeldag in de Jupiler Pro League af. Wie trekt aan het langste eind? Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]