Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Parket start onderzoek nadat dronken gasten tijdens verjaardagsfeestje Van Quickenborne tegen politiecombi plassen

23/08/2023 - 16:40
"Een feestje bij de jarige Van Quickenborne thuis is danig uit de hand gelopen. Drie dronken gasten van de justitieminister plasten er op 14?augustus tegen de politiecombi die aan de villa geparkeerd stond ter afschrikking van potentiële ontvoerders en andere bedreigers van de minister. Het parket bevestigt dat er een onderzoek is gestart voor smaad aan de politie."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Parket start onderzoek nadat dronken gasten tijdens verjaardagsfeestje Van Quickenborne tegen politiecombi plassen (23/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Een feestje bij de jarige Van Quickenborne thuis is danig uit de hand gelopen. Drie dronken gasten van de justitieminister plasten er op 14?augustus tegen de politiecombi die aan de villa geparkeerd stond ter afschrikking van potentiële ontvoerders en andere bedreigers van de minister. Het parket bevestigt dat er een onderzoek is gestart voor smaad aan de politie. [naar artikel]


2. Parket start onderzoek naar dronken gasten die plassen tegen politiecombi tijdens feestje Van Quickenborne (23/08/2023 - De Tijd)

19:53 Het parket van West-Vlaanderen is een onderzoek gestart naar enkele gasten die op een verjaardagsfeest van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne tegen een politiecombi zouden hebben geplast. ... [naar artikel]


3. Dronken gasten plassen tegen politiecombi tijdens verjaardagsparty Van Quickenborne: “We zijn gedegouteerd” (23/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het parket is een onderzoek voor smaad aan de politie gestart. De reden: drie dronken gasten plasten op maandag 14 augustus tegen een politiecombi, op een verjaardagsfeestje bij vicepremier en federaal minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) thuis. [naar artikel]


4. Plasincident op verjaardagsfeestje Van Quickenborne: ook minister zelf op camerabeelden te zien in dronken toestand (04/09/2023 - Gazet van Antwerpen)

Het plasincident tijdens een feest van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld), zou niet het enige incident van die bewuste avond zijn. Volgens onderzoek van politiecamera’s die in de straat staan opgesteld, verschijnt de minister zelf ook in beeld. Hij lijkt één van de gasten naar buiten te begeleiden. Allebei hebben ze kennelijk veel gedronken. Dat schrijft VRT. [naar artikel]


5. Van Quickenborne te zien op beelden na plasincident tegen politiecombi. Minister houdt vol dat hij niet op de hoogte was (04/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) is te zien op beelden van de politiecamera’s in zijn straat, enkele uren nadat een aantal van de gasten op zijn verjaardagsfeest van vorige maand tegen een combi van de politie hadden geplast. Dat meldt ‘VRT NWS’ maandag op basis van verschillende bronnen. [naar artikel]


6. Van Quickenborne te zien op beelden na plasincident met politiecombi, minister houdt vol dat hij niet op de hoogte was (04/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Van Quickenborne te zien op beelden na plasincident tegen politiecombi, N-VA en Vlaams Belang vragen ontslag (04/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Van Quickenborne te zien op beelden na plasincident tegen politiecombi, N-VA en Vlaams Belang hinten op ontslag (04/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!